UgensErhverv.dk
  • Hvordan kan du optimere din logistikvirksomhed?

    ANNONCE: Har du en transport eller lagervirksomhed med en masse logistik? Der kan være mange arbejdsfunktioner, som skal hænge sammen her, så virksomheden fungerer bedst muligt.
  • Investering kan også være for dit firma

    ANNONCE: Hvis du er virksomhedsejer, investerer du allerede måske både tid og penge i dit firma. Går du og overvejer, hvordan du ellers kan investere, når det kommer til virksomhedsinvestering?

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Scan Global Logistics udvider sit globale netværk

Scan Global Logistics udvider sit globale netværk

Den hurtigvoksende transportvirksomhed Scan Global Logistics  overtager Sand Road Freight i Herning, som et led i virksomhedens ambitiøse vækststrategi. Sand Road Freight er kendt i Danmark som transportør på vejtransport til og fra Benelux-landene 

25 år med porte

25 år med porte

Door System kan i år fejre 25-års jubilæum. Ejer og direktør Preben Søndergaard startede virksomheden ved køkkenbordet i Hasselager tilbage i 1998, og siden har Door System udviklet sig til at blive en af Danmarks førende dørproducenter.

Brintbranchen hylder historisk havvindaftale

Brintbranchen hylder historisk havvindaftale

En stærk aftale, der skaber fundament for at Danmark kan blive storproducent af både grøn strøm, brint og grønne brændstoffer. Det er reaktionen fra Brintbranchen på tirsdagens aftale om massiv udbygning af dansk havvind