UgensErhverv.dk

Parkerings-app til Windows-mobile

EasyPark og Microsoft har løftet sløret for en Windows version af app’en, der gør det muligt at tage parkometeret med i lommen

24-05-2013

I løbet af første kvartal af 2013 er EasypParks mobilbetalingsapp vokset hurtigt. Sammenlignet med samme periode sidste år steg antallet af parkeringsbetalinger over mobilen med 113 procent. Nu kommer så det næste vigtige skridt i EasyParks mobilspektrum – en app til Windows mobiler.

Med EasyParks Windows-app kan brugere oprette en konto og vælge mellem at betale med kreditkort, benzinkort eller ved regning. Servicen har ligeledes en GPS-funktion, der selv finder frem til det postnummer du befinder dig i. Med kun få klik kan du begynde og slutte din parkering efter behov, du betaler altså kun for den tid du reelt parkerer.

- Vi er glade for endelig at kunne tilbyde en app til Windows-mobiler. Der har været en stor efterspørgsel, specielt på baggrund af at mange arbejdsmobiler anvender Windows. Dette vil gøre det lettere for de mange bilister, der nu slipper for at slæbe rundt på mønter og for langsomme kortautomater, siger Morten Hother Sørensen, adm. direktør i EasyPark Danmark.

Windows – en hurtigt voksende platform til mobiler
Windows operativsystem tegner sig for en markedsandel i Europa på 6.5% ifølge Kantar Worldpanel. Windows-mobil er det hurtigst voksende operativsystem (52% stigning fra december til februar, sammenlignet med den samme periode sidste år, ifølge Kantar) og er nu den tredje største efter iOS og Android. Flere og flere mobiler lanceres med Windows; de nyeste modeller er Nokia Lumia 520 og 720.

- EasyPark er en nyttig app, der kan løse problemer for vores brugere – hurtig og nem betaling for din parkering, samtidig med at du sikrer dig kun at betale for den tid du parkerer. Vi er utroligt glade for at kunne tilbyde denne service til vores Windows-brugere, siger  Anna Ström fra Microsoft. Windows brugere er mere tilfredse end andre mobilbrugere ifølge PCmag's Reader's Choice.

App’en lanceres også i Sverige, Norge, Finland, Italien, Østrig, Spanien, Australien og Tyskland.    

- mir

Brochurer

Europæiske virksomheder overvurderer egen cybersikkerhed

Europæiske virksomheder overvurderer egen cybersikkerhed

Kun to procent af europæiske virksomheder er tilstrækkeligt parate på nutidens cybertrusler. Samtidig overvurderer de deres egen parathed, viser Ciscos årlige cybersikkerhedsrapport