UgensErhverv.dk

Joke

www.byggevarepriser.dk

25-02-2005

www.byggevarepriser.dk

Nu efter godt halvandet års drift er kritikken omkring denne prisportal ved at nå nye højder.

Baggrunden er, at det offentlige har betalt seks millioner skattekroner for over tre år at få opstartet en prisportal, så dansk byggeri kunne blive billigere. Operatøren er Krak. Efter de tre år var det tanken, at portalen skulle finansiere sig selv.

Portalen er opdelt i flere faggrupper, og leverandørerne kan så lægge deres billigste priser ind. Det har ingen af de store kæder endnu valgt. I stedet er det blevet en prisliste hovedsageligt for en gruppe lavpris forretninger.

Når kvalitet og priser skal afvejes, er der stadig tale om en meget misvisende portal, hvor familien Danmark næppe får en fair mulighed for reelt at se de billigste priser… der er for få, der ønsker at lægge priser ud.

Og hvem hjælper det i øvrigt, at kunne se prisen på en ikke ”mærkevare” i Skagen og København. Kvalitet og kørsel lader sig ikke beskrive effektivt på det anvendte system.

Prisportalen er en joke til seks millioner, og den største synder må efterhånden være den ansvarlige minister… og det er Bendt Bendtsen, som ikke har taget konsekvensen og lukket www.byggevarepriser.dk.
-po

Brochurer

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

For 3F’s byggegruppe er det ikke uvelkomment, at den nye beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, er socialdemokrat.

Pas på hullerne, når I arbejder i højden

Pas på hullerne, når I arbejder i højden

I efterårets første uge overlevede en 35 årig håndværker et fald på over tre meter. Et overset hul kan give alvorlige kvæstelser eller i værste tilfælde føre til dødsfald, advarer Arbejdstilsynet

Nordiske og maritime boliger på gammelt færgeleje

Nordiske og maritime boliger på gammelt færgeleje

Projektet 'Tømmergraven' tager sin beliggenhed på DSB'’s gamle færgeleje seriøst; arkitekturen er nordisk og maritim

Det behøver ikke være ’træ versus beton’

Det behøver ikke være ’træ versus beton’

Materialekampen mellem træ og beton raser i disse dage. Men måske skulle vi ikke være så sort/hvide i vores materialesyn, lyder det fra to direktører i branchen