UgensErhverv.dk

Salg af Consenta-selskab på plads

HT Defta Råd&Dåd Byggecenter i Vejle bliver fremover Vejle Trælasthandel

23-02-2005

HT Defta Råd&Dåd Byggecenter i Vejle bliver fremover Vejle Trælasthandel

Salg af endnu et selskab i det konkursramte Consenta Holding er nu endeligt faldet på plads med virkning fra 28. februar.

Det drejer sig om HT Defta Råd&Dåd Byggecenter i Sjællandsgade i Vejle.

Det er en gruppe bestående af Brejnholts Tømmerhandel i Randers, Vejen Trælasthandel samt Mogens Dam, den nuværende afdelingsdirektør i HT Defta byggematerialeforretningen, der er gået ind som købere.

Hermed er der afhændet endnu en forretning i Consenta-selskabet HT Defta, som forleden trådte i betalingsstandsning.

- Vi har stiftet et nyt selskab Vejle Trælasthandel A/S, hvor Brejnholts Tømmerhandel og Vejen Trælasthandel er hovedaktionærer og jeg medaktionær og samtidig ansat som direktør, oplyser Mogens Dam og tilføjer, at det er en sund og god forretning, og fremtidsudsigterne ser fornuftige ud.

Tidligere har Danske Trælast købt HT Defta forretningerne i Horsens og Vejle (Risskov), ligesom koncernen tilbage i 2003 købte seks andre HT Defta forretninger.

Danske Trælast har til gengæld ikke været inde i billedet i Vejle, hvor Stark i forvejen har en byggematerialeforretning.

Vejle Trælasthandel, som forretningen fremover hedder, fortsætter som et Råd&Dåd Byggecenter.

Det blev en HT Defta forretning i 1975, efter at Vejle Trælasthandel har eksisteret siden 1873, fra 1906 dog som Vejle Trælast- og Kulkompagni.

Mogens Dam har været i HT Defta siden 1990 og været afdelingsdirektør i både Silkeborg og Vejle.

Talrige leverandører har tilgodehavender i HT Defta, som nu er i betalingsstandsning.

- Der er forståelse for, at disse tilgodehavender er i netop HT Defta, og at leverandørerne nu sælger til Vejle Trælasthandel. Nogle er ærgerlige over forløbet, og det har jeg fuld forståelse for, men vi har helt klart haft stor opbakning fra leverandørerne, og der har ikke været én eneste negativ, så vi kan handle med alle, fortæller Mogens Dam.
-jhan

Brochurer

Voldsom udvidelse af lovlig overvågning på gader og stræder

Voldsom udvidelse af lovlig overvågning på gader og stræder

'Big Brother' samfundet er ikke langt væk I et svar til Folketingets Retsudvalg afslører justitsminister Nick Hækkerup, at regeringens planer om øget overvågning vil få vidtrækkende følger for befolkningen.

Dinesen introducerer nyt lamelopbygget gulv i 3-lags massiv eg

Dinesen introducerer nyt lamelopbygget gulv i 3-lags massiv eg

SPONSORERET INDHOLD: Dette forår er Dinesen stolt over at tilføje endnu et lag til firmaets højkvalitets trægulve. Et produkt i smuk symbiose med Dinesens vision: Dinesen Layers Eg

Det tager 13 år: Øresundsbroen skal males

Det tager 13 år: Øresundsbroen skal males

Den danske malerleverandør AcryMatic Coating skal levere den miljøvenlige maling, der skal dække Øresundsbroens 300.000 m2

’Grøn’ drejebog bag CO2-reduktion

’Grøn’ drejebog bag CO2-reduktion

Med afsæt i energiaftalen mellem Danske Tegl og Energistyrelsen er det lykkedes teglvirksomheden Egernsund Wienerberger at nedbringe CO2-emissionen yderligere