UgensErhverv.dk
Lydløse produkter til det svenske marked

Lydløse produkter til det svenske marked

DAFA A/S deltager for første gang på Sydbygg med produktudvidelser inden for tætning, dæmpning og beskyttelse

22-02-2005

Siden 1939 har DAFA A/S leveret kvalitetsprodukter inden for byggeri og industri primært til det danske marked, men med de nylige produktudvidelser inden for tætning, dæmpning og beskyttelse mener salgschef Peter Kleis, at tiden er kommet til det svenske marked.

Det lydløse, ergonomisk korrekte undergulv
En banebrydende nyhed fra DAFA er undergulvsystemet Gulumbus, som afhjælper traditionelle følgeskader som knirken, ujævnheder og synken. Systemet er sammensat af en yderst formstabil strø samt et justerbart beslag monteret på stødabsorberende og støjreducerende trædepuder. Fordelen ved Gulumbus er samtidig, at montøren er sikret en ergonomisk korrekt arbejdsstilling, fordi monteringen foregår stående, hvorved risikoen for ryg- og knæskader reduceres væsentligt set i forhold til traditionel opklodsning.

Lyd- og vibrationsdæmpning
Som endnu en nyhed på det svenske marked præsenterer DAFA skumproduktet Diepolast, som er velegnet til støj- og vibrationsdæmpning i træ- og betonkonstruktioner. I Danmark bruges Diepolast blandt andet til støjdæmpning af bygningskonstruktioner i etageadskillelser eller til istøbning i betonkonstruktioner.

Fugebånd – montering uden stress
På Sydbygg i Malmö den 12.-14. april præsenterer DAFA også sortimentet af fugebånd, som spænder fra traditionelle fugebånd til det nye fugebånd illmod A, som er specielt velegnet til træ-/aluelementer, fordi det kan monteres på forhånd, også allerede fra fabrikken. Det betyder samtidig, at montøren er mindre bundet til arbejdet, fordi ekspanderingen først starter ved afrivning af en foliestribe på fugebåndet.

Foruden disse tre produkter præsenterer DAFA også det øvrige sortiment af produkter til tætning, dæmpning og beskyttelse på Sydbygg messen.

For yderligere information kontakt DAFAs salgsafdeling på tlf. +45 87476666

Brochurer

Voldsom udvidelse af lovlig overvågning på gader og stræder

Voldsom udvidelse af lovlig overvågning på gader og stræder

'Big Brother' samfundet er ikke langt væk I et svar til Folketingets Retsudvalg afslører justitsminister Nick Hækkerup, at regeringens planer om øget overvågning vil få vidtrækkende følger for befolkningen.

Dinesen introducerer nyt lamelopbygget gulv i 3-lags massiv eg

Dinesen introducerer nyt lamelopbygget gulv i 3-lags massiv eg

SPONSORERET INDHOLD: Dette forår er Dinesen stolt over at tilføje endnu et lag til firmaets højkvalitets trægulve. Et produkt i smuk symbiose med Dinesens vision: Dinesen Layers Eg

Det tager 13 år: Øresundsbroen skal males

Det tager 13 år: Øresundsbroen skal males

Den danske malerleverandør AcryMatic Coating skal levere den miljøvenlige maling, der skal dække Øresundsbroens 300.000 m2

’Grøn’ drejebog bag CO2-reduktion

’Grøn’ drejebog bag CO2-reduktion

Med afsæt i energiaftalen mellem Danske Tegl og Energistyrelsen er det lykkedes teglvirksomheden Egernsund Wienerberger at nedbringe CO2-emissionen yderligere