UgensErhverv.dk
Lydløse produkter til det svenske marked

Lydløse produkter til det svenske marked

DAFA A/S deltager for første gang på Sydbygg med produktudvidelser inden for tætning, dæmpning og beskyttelse

22-02-2005

Siden 1939 har DAFA A/S leveret kvalitetsprodukter inden for byggeri og industri primært til det danske marked, men med de nylige produktudvidelser inden for tætning, dæmpning og beskyttelse mener salgschef Peter Kleis, at tiden er kommet til det svenske marked.

Det lydløse, ergonomisk korrekte undergulv
En banebrydende nyhed fra DAFA er undergulvsystemet Gulumbus, som afhjælper traditionelle følgeskader som knirken, ujævnheder og synken. Systemet er sammensat af en yderst formstabil strø samt et justerbart beslag monteret på stødabsorberende og støjreducerende trædepuder. Fordelen ved Gulumbus er samtidig, at montøren er sikret en ergonomisk korrekt arbejdsstilling, fordi monteringen foregår stående, hvorved risikoen for ryg- og knæskader reduceres væsentligt set i forhold til traditionel opklodsning.

Lyd- og vibrationsdæmpning
Som endnu en nyhed på det svenske marked præsenterer DAFA skumproduktet Diepolast, som er velegnet til støj- og vibrationsdæmpning i træ- og betonkonstruktioner. I Danmark bruges Diepolast blandt andet til støjdæmpning af bygningskonstruktioner i etageadskillelser eller til istøbning i betonkonstruktioner.

Fugebånd – montering uden stress
På Sydbygg i Malmö den 12.-14. april præsenterer DAFA også sortimentet af fugebånd, som spænder fra traditionelle fugebånd til det nye fugebånd illmod A, som er specielt velegnet til træ-/aluelementer, fordi det kan monteres på forhånd, også allerede fra fabrikken. Det betyder samtidig, at montøren er mindre bundet til arbejdet, fordi ekspanderingen først starter ved afrivning af en foliestribe på fugebåndet.

Foruden disse tre produkter præsenterer DAFA også det øvrige sortiment af produkter til tætning, dæmpning og beskyttelse på Sydbygg messen.

For yderligere information kontakt DAFAs salgsafdeling på tlf. +45 87476666

Brochurer

Klimamål skal tilpasses ejendomsbranchens virkelighed

Klimamål skal tilpasses ejendomsbranchens virkelighed

EjendomDanmarks administrerende direktør, Jannick Nytoft, roser det nye klimaudspil fra Dansk Industri, men samtidig peger han på, at der er plads til forbedringer.

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

For 3F’s byggegruppe er det ikke uvelkomment, at den nye beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, er socialdemokrat.

Utraditionel tømmerhandel blander sig med vækstkæmperne

Utraditionel tømmerhandel blander sig med vækstkæmperne

Østerbro Tømmerhandel Gruppen er netop nomineret til ’EY Entrepreneur Of The Year’, der er en af Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence

Boligminister vil have mange flere almene boliger

Boligminister vil have mange flere almene boliger

I dag tager boligminister Kaare Dybvad Bek første spadestik til 148 nye almene boliger i København og den slags byggeri vil han have meget mere af så vi får blandede boligområder med plads til alle