UgensErhverv.dk

Pris til byggevarekæde

Silvan modtager MMM Prisen 2004 for at have opbygget et unikt koncept

18-02-2005

Silvan modtager MMM Prisen 2004 for at have opbygget et unikt koncept

Silvan bliver modtager af MMM Prisen 2004. Det er en pris, som MMM Klubben hvert år giver til en person eller en virksomhed, som på særlig vis har haft betydning for detail- og/eller engroshandelen i Danmark.

Silvan får prisen for at have opbygget et unikt koncept, der bl.a. indeholder kundeprogrammer, som ’udvikler glade og tilfredse gør-det-selv folk - et løfte til kunderne, som man ikke kan leve op til uden at have ekstraordinært motiverede, engagerede og ikke mindst vidende medarbejdere’, som det hedder i motivationen for valget af Silvan.

I motivationen hedder det ligeledes, at ’Silvan har formået over en lang periode at sætte fokus på andre værdier end blot salg såsom kundeservice, kompetent rådgivning og uddannelse af både kunder og medarbejdere’.

Prisen er en 40 cm høj islandsk falk, modelleret på Den Kongelige Porcelainsfabrik i 1914, hvor kunstneren dengang var den berømte billedhugger Peter Herold. Den originale støbeform er nu fremstillet i en ’rå’ figur, dekoret af kunstneren Niels Erik Gjerdevik, bl.a. kendt for dekoration af Operaen og butikscentret Field’s.

Blandt tidligere prismodtagere er Herman Salling, Dansk Supermarked, Lars Larsen, Jysk, Ulf Schnack, Flügger og Harald Nyborg.

1. marts overrækkes prisen Silvan ved et arrangement i Dansk Handel & Service.

MMM Klubben tæller omkring 500 beslutningstagere i dansk detailhandel.
-jhan

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 25/2024)

Konkurser i byggeriet (Uge 25/2024)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Aarhus næstthøjeste bygning er på plads

Aarhus næstthøjeste bygning er på plads

Råhuset står færdigt, tagkonstruktionen er monteret, og dermed har Akson rundet en vigtig milepæl. Det 114 meter høje business tower på Sydhavnen i Aarhus skal danne rammen om arbejdslivet for cirka 1900 medarbejdere

Vil have afsat milliarder til forebyggelse af klimaskader

Vil have afsat milliarder til forebyggelse af klimaskader

Udgifterne til oprydningsarbejde, når der har været skybrud og stormflod, stiger for hvert år. Derfor efterspørger F&P – forsikrings- og pensionsbranchen, at der afsættes flere penge til klimasikring og forebyggelse af klimaskader

Totalrenovering af stort bibliotek giver kulturen nyt liv på Amager

Totalrenovering af stort bibliotek giver kulturen nyt liv på Amager

Nyt indgangsparti, stort aktivitetsrum, bedre brandsikring og nye tekniske installationer - entreprenøren Pihl & Søn har afsluttet en gennemgribende renovering af Solvang Bibliotek, og Urbanplanen har nu fået et flot og tidssvarende bibliotek