UgensErhverv.dk

Æg til gulvproducent

Junckers Industrier Årets leverandør 2004 i Trælasthandlerunionen Tun.

15-02-2005

Junckers Industrier Årets leverandør 2004 i Trælasthandlerunionen Tun.


Det blev Junckers Industrier A/S, der løb med hæderen, da Trælasthandlerunionen - TUN uddelte prisen ’Årets leverandør’ 2004.

Kandidaterne til titlen var de virksomheder, som det seneste år har lagt de fleste og bedste katalogdata ind på den såkaldte ByggeBasen – en internetbaseret produktdatabase.

Med ByggeBasen kan medarbejderne i tømmerhandler og byggemarkeder med få klik finde produktoplysninger, så som tegninger, tekniske data, samlevejledninger, billeder med videre.

Junckers Industrier A/S fik overrakt prisen af TUN’s formand Jørgen S. Hansen i forbindelse med TUNs årsmøde på Hotel Nyborg Strand.

I begrundelsen for kåringen af Køge-virksomheden lød det, at Junckers i 2004 har fået katalogdata på stort set alle sine produkter.

- Informationerne er relevante og gennemtænkte – og samtidig har Junckers målrettet oplysningerne henholdsvis til den private og professionelle bruger, forklarede Jørgen S. Hansen, inden han overrakte en skulptur af kunstneren Steffen Lüttge, kaldet Æg, til Jørgen Jensen fra Junckers Industrier A/S.

Junckers Industrier, som er Europas største producent af massive trægulve, blev valgt i et tæt opløb med Aalborg Portland A/S og Vandex A/S, som også har markeret sig med mange og gennemarbejdede produktinformationer i ByggeBasen.
-jhan.
Jørgen Jensen, Junckers Industrier A/S, med
kunstneren Steffen Lüttges skulptur kaldet Æg.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 25/2024)

Konkurser i byggeriet (Uge 25/2024)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Aarhus næstthøjeste bygning er på plads

Aarhus næstthøjeste bygning er på plads

Råhuset står færdigt, tagkonstruktionen er monteret, og dermed har Akson rundet en vigtig milepæl. Det 114 meter høje business tower på Sydhavnen i Aarhus skal danne rammen om arbejdslivet for cirka 1900 medarbejdere

Vil have afsat milliarder til forebyggelse af klimaskader

Vil have afsat milliarder til forebyggelse af klimaskader

Udgifterne til oprydningsarbejde, når der har været skybrud og stormflod, stiger for hvert år. Derfor efterspørger F&P – forsikrings- og pensionsbranchen, at der afsættes flere penge til klimasikring og forebyggelse af klimaskader

Totalrenovering af stort bibliotek giver kulturen nyt liv på Amager

Totalrenovering af stort bibliotek giver kulturen nyt liv på Amager

Nyt indgangsparti, stort aktivitetsrum, bedre brandsikring og nye tekniske installationer - entreprenøren Pihl & Søn har afsluttet en gennemgribende renovering af Solvang Bibliotek, og Urbanplanen har nu fået et flot og tidssvarende bibliotek