UgensErhverv.dk

Scor for 10.000 kr. værktøj

Utraditionelt tilbud fra håndværkerkæden Proffen

03-02-2005

Utraditionelt tilbud fra håndværkerkæden Proffen

De 41 tømmerhandlere i håndværkerkæden Proffen har netop lanceret et noget utraditionelt tilbud til håndværkerkunderne: - Køb din varevogn gennem os og få for 10.000 kr. værktøj med i købet.

Det er et tilbud, som bliver introduceret i samarbejde med Iveco Danmark.

- Vi bruger i forvejen Iveco-biler til at demonstrere værktøjsnyheder for kunder rundt om på landets byggepladser eller hjemme på værkstedet, hvilket interessen er meget stor, dels for det værktøj, der er i bilerne, dels for den rationelle indretning af disse demo-biler. Det har inspireret os og Iveco til at markedsføre dette tilbud, som ikke er set før i branchen, fortæller kædedirektør Torben Lund, Proffen.

- Vores vigtigste opgave er at gøre hverdagen lettere for håndværkeren. Vi tilbyder kunderne en totalløsning og kan i samarbejde med firmaet Raaco hjælpe den enkelte håndværker med bilens indretning og indhold. Det skal tilpasses den enkelte håndværker, da der er stor forskel på behovet hos en tømrer, snedker, murer og entreprenør.

- Samtidig tales der så meget om dyrt og for dårligt byggeri, og med den optimale indretning med det rigtige værktøj står håndværkeren endnu bedre rustet til den enkelte opgave, siger Torben Lund.

- Vi rådgiver således gerne om bilens indretning og indhold, men rådgivningen om valg af bil overlader vi til den lokale Iveco-forhandler.

Det er et tilbud, der gælder frem til 1. marts, og ifølge Torben Lund har mange allerede vist interesse for det.
-jhan
Brochurer

Afgiften på grus og sten forhøjes 11 procent

Afgiften på grus og sten forhøjes 11 procent

Det er nok de færreste i byggesektoren, der har været opmærksomme på, at regeringens finanslov også rammer byggesektoren på afgiftsområdet, idet råstofafgifterne står til en klækkelig forhøjelse.

Nyt hæfte gør håndværk til et sjovt fag i skolen

Nyt hæfte gør håndværk til et sjovt fag i skolen

I et nyt inspirationshæfte kan lærere hente ideer til undervisningsforløb i det obligatoriske fag håndværk og design - og blive klogere på nye alliancer med museer og erhvervsskoler

Carlsberg Byens største domicil

Carlsberg Byens største domicil

I dag afholdes rejsegilde på Emil Christian Hansen Hus, der kommer til at danne ramme om it-virksomheden Vismas nye hovedkontor i København

Mangelfuldt kendskab til vigtig garanti

Mangelfuldt kendskab til vigtig garanti

En omfattende undersøgelse viser store huller i danskernes indsigt i, hvordan de er dækket af henholdsvis garanti og købeloven