UgensErhverv.dk

Tæt på salg af forretning

Hurtig afvikling af konkursbehandlingen i Consenta Holding

26-01-2005

Blot to måneder efter indledningen af konkursbehandlingen i Consenta Holding kan kuratoren i det konkursramte selskab, advokat Henning Hansen, oplyse, at der har fundet en afklaring sted omkring de fleste af Consenta-selskaberne.

Efter at Palsgaard Træ var afhændet til ITH Industri Invest, Grønvold & Schou til et legat, hvor Forenede Tømmerhandlere købte 49 procent af aktierne, to HT Defta byggematerialeforretninger til Danske Trælast samt Danwo/Johan Olsen til ledende medarbejdere resterede kun afklaring om en mindre del af det tidligere store Consenta-selskab.

Det gjaldt en HT Defta byggematerialeforretning i Vejle – Råd&Dåd Byggecenter i Sjællandsgade, og her finder de afgørende overtagelsesforhandlinger netop nu sted og ventes afsluttet inden weekenden.

Danske Trælast har tidligere købt flere HT Defta forretninger – udover de to i Horsens og Århus (Risskov), som for nylig blev overtaget, købte koncernen også seks Consenta-forretninger i 2003.

Danske Trælast har efter det oplyste ikke været inde i billedet omkring overtagelse af HT Defta forretningen i Vejle, hvor Stark i forvejen har en byggematerialeforretning.

Udover forretningen i Vejle resterer afklaring om afhændelsen af nogle ejendomme i det konkursramte Consenta Holding.

- En konkursbehandling er sædvanligvis en langstrakt affære, og dette er den hurtigste, jeg hidtil har været involveret i, oplyser advokat Henning Hansen.
-jhan


Brochurer

Klimamål skal tilpasses ejendomsbranchens virkelighed

Klimamål skal tilpasses ejendomsbranchens virkelighed

EjendomDanmarks administrerende direktør, Jannick Nytoft, roser det nye klimaudspil fra Dansk Industri, men samtidig peger han på, at der er plads til forbedringer.

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

For 3F’s byggegruppe er det ikke uvelkomment, at den nye beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, er socialdemokrat.

Utraditionel tømmerhandel blander sig med vækstkæmperne

Utraditionel tømmerhandel blander sig med vækstkæmperne

Østerbro Tømmerhandel Gruppen er netop nomineret til ’EY Entrepreneur Of The Year’, der er en af Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence

Boligminister vil have mange flere almene boliger

Boligminister vil have mange flere almene boliger

I dag tager boligminister Kaare Dybvad Bek første spadestik til 148 nye almene boliger i København og den slags byggeri vil han have meget mere af så vi får blandede boligområder med plads til alle