UgensErhverv.dk

Boom i selvlysende arbejdstøj

Kommuner og entreprenører satser på øget sikkerhed for deres ansatte.

21-01-2005

Der satses i øjeblikket betydeligt på at øge sikkerheden for de ansatte, der arbejder i trafikken. Et simpelt og effektivt middel er at gøre de ansatte mere synlige på de farlige og udsatte steder og det kan ske ved at klæde dem ordentligt på.
Det er præcis hvad adskillige kommuner og store entreprenører har travlt med, og det kan mærkes hos Kwintet Kansas, der sælger selvlysende tøj ligeså hurtigt, som de kan sy det.


- Vi oplever en markant stigende interesse for vores fluorescerende arbejdstøj. Inden for det sidste år er salget fordoblet, og vi forventer en tilsvarende vækst fremover. Der er ingen tvivl om, at det er en niche med et særdeles stort potentiale, siger adm. direktør Carsten Lauth fra Kwintet Kansas i Odense.
Det selvlysende tøj lyser op med kraftige farver og reflekser i lange baner. I dag er det lovpligtigt for vejarbejdere at bære synligt advarselstøj, men for langt de fleste begrænser det sig til en sikkerhedsvest ovenpå det almindelige arbejdstøj.

Det er der ved at blive ændret på nu. Senest har Middelfart kommune investeret i 40 sæt specialsyet arbejdstøj til deres vejfolk. Det er bukser, jakker og kedeldragter.- Vejbanen er jo arbejdsplads for vores ansatte, og derfor skal sikkerheden være i højsædet, ligesom den skal på andre arbejdspladser. Derfor mente vi, det var på tide at erstatte vestene med fluorescerende arbejdstøj, så medarbejdere på vejbanen og i rabatten blev langt mere synlige for bilisterne, forklarer driftsleder Erik Røndbjerg fra Entreprenørafdelingen i Middelfart Kommune.- mir

Brochurer

Klimamål skal tilpasses ejendomsbranchens virkelighed

Klimamål skal tilpasses ejendomsbranchens virkelighed

EjendomDanmarks administrerende direktør, Jannick Nytoft, roser det nye klimaudspil fra Dansk Industri, men samtidig peger han på, at der er plads til forbedringer.

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

For 3F’s byggegruppe er det ikke uvelkomment, at den nye beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, er socialdemokrat.

Utraditionel tømmerhandel blander sig med vækstkæmperne

Utraditionel tømmerhandel blander sig med vækstkæmperne

Østerbro Tømmerhandel Gruppen er netop nomineret til ’EY Entrepreneur Of The Year’, der er en af Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence

Boligminister vil have mange flere almene boliger

Boligminister vil have mange flere almene boliger

I dag tager boligminister Kaare Dybvad Bek første spadestik til 148 nye almene boliger i København og den slags byggeri vil han have meget mere af så vi får blandede boligområder med plads til alle