UgensErhverv.dk

Arnold D. har vokseværk

Den midtjyske trælastkoncern køber P. Knudsen trælast i Sunds.

03-12-2004

Den lille midtjyske trælastkoncern Arnold D. fortsætter de senere års ekspansion. I 2001 købte Arnold D. 25 procent af aktiekapitalen i trælasterne i Thyholm og Gjern og fra årsskiftet overtages den knapt 100 år gamle P. Knudsen Trælast & Byggecenter i Sunds.

Ejerkredsen bag P. Knudsen, Kenn Andersen og Knud Trøstrup, ønskede at sælge virksomheden som følge af den pressede markedsudvikling, der dikterer høj omsætningsvolumen for at opnå fordelagtige indkøbspriser. Det vil trælasten få i selskab med Arnold D., der driver trælast- og byggemarkedsvirksomhed i Møldrup, Hobro og Fredericia samt i de tilknyttede trælaster i Thyholm, Gjern og Aaby. Med udvidelsen vil Arnold D. beskæftige 185 medarbejdere og omsætte for ca. 570 mio. kr.

Kenn Andersen fortsætter som salgschef hos P. Knudsen, og Knud Trøstrup fortsætter som direktør indtil en afløser er fundet.

- mir

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling