UgensErhverv.dk

Godt 1 mia. i kassen for Field’s-salg

TK Development sælger sin ejerandel af Field´s-projektet i København

01-12-2004

TK Development sælger sin ejerandel af Field´s-projektet i København


TK Development vil pr. 20. december d.å. få udbetalt 1,1 mia. kr., som skal medgå til at nedbringe koncernens bankgæld.

Det sker, efter at TK Development pr. 1. december har solgt sin 50 procent ejerandel af Field’s-projektet i København til den norske partner Steen & Strøm, som i forvejen ejer den anden halvdel af projektet.

Salget afløser en hidtil gældende aftale med et tysk investeringsselskab for fase 1 af projektet, som omhandler det opførte shoppingcenter.

Den nye aftale betyder, at Steen & Strøm køber TK Developments ejerandel til det samlede Field’s-projekt, og det omfatter ud over shoppingcenterdelen også de omkring 40.000 kvadratmeter byggeretter til fase 2 af projektet og retten til en eventuel fase 3.

TK Development får udbetalt et acontobeløb, hvor den endelige prisfastsættelse sker pr. 1. marts 2007, og det vil ske på baggrund af centrets omsætningsmæssige udvikling i året op til den endelige dato for afregningen.

En kommerciel afhandling af risici kombineret med yderligere handelsomkostninger betyder, at koncernen foretager en nedskrivning på projektet med 75 mio. kr.

Koncernens forventninger til resultatet for regnskabsåret 2004/05 udgør fortsat nul kr. efter skat, hvilket specielt kan tilskrives øgede resultatforbedringer til aktiviteter i Centraleuropa, oplyser TK Development.
-jhan
Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling