UgensErhverv.dk

Ørestad vinder lyspris

Titlen som Årets Udelysby tildeles i år bydelen Ørestad.

01-12-2004

Titlen som Årets Udelysby tildeles i år bydelen Ørestad

Ørestad får i år æren af titlen som ´Årets Udelysby 2004´. Prisen er en årligt tilbagevendende begivenhed og uddeles af en jury nedsat af prisens stiftere: ELFOR dansk eldistribution og Lysteknisk Selskab.

Ørestad får prisen for et vellykket og omfattende belysnings-projekt, som er med til at understrege bydelens nye og moderne arkitektur.

Specielt fremhæves udformningen af bydelens armaturer som velykkede. Designet af gadelygterne bygger videre på Ejvind Lorenzens klassiske "Københavnerlampe", der er ophængt i en nydesignet kvadratisk formet stålmast med en vandret udligger.

Til belysning af fortove, cykelstier og stillegader er desuden udviklet et særligt parkarmatur kaldet "Ørestadslygten" med et tilsvarende formsprog.

Det er femte gang at årets udelyspris uddeles. Sidste år gik prisen til Odense.

Læs mere om ´Årets Udelysby 2004´ på www.lysteknisk.dk

- nn

Brochurer

Hjælp til at dokumentere bæredygtigt byggeri

Hjælp til at dokumentere bæredygtigt byggeri

Snart bliver det muligt at dokumentere bæredygtigt byggeri med et par enkelte klik

Dansk arkitektfirma scorer norsk hattrick

Dansk arkitektfirma scorer norsk hattrick

Med forslaget til Rådhuspladsen i den norske by Ski vinder Urban Power den tredje norske åbne arkitektkonkurrence inden for det seneste år

Webinar for arkitekter

Webinar for arkitekter

Sådan får du flere af de gode opgaver. Deltag i gratis webinar om at udvikle din forretning ved hjælp af salg, branding, kommunikation og networking.

Godt håndværk kan ikke erstattes af robotter

Godt håndværk kan ikke erstattes af robotter

Specialsnedker Svend Odgaard producerer vinduer og døre med de fineste håndværksmæssige detaljer. F.eks. kræver buede vinduer og specialsprosser et helt særligt håndværk, som en robot ikke kan efterligne