UgensErhverv.dk

Arkitekthjælp til Seest

Ofrene for fyrværkeri-katastrofe tilbydes gratis assistance af Arkitektforening.

30-11-2004

Ofrene for fyrværkeri-katastrofe tilbydes gratis assistance af Arkitektforening

Akademisk Arkitektforening i Sydjylland tilbyder gratis arkitekthjælp til de mange beboere i Seest ved Kolding, der står uden eller med stærkt ødelagte boliger efter den omfattende fyrværkeribrand.

Fra den 4. til 5. december vil der både formiddag og eftermiddag være medlemmer fra lokalafdelingen til stede i området for at tilbyde beboerne råd og vejledning.

Arkitekter, der vil bidrage med deres kundskaber, kan kontakte Inger Ansbjerg for nærmere information på inger@ansbjerg.info, eller tlf. 74 40 78 99 eller Henrik Stjernholm hes@vejle.dk tlf. 76 44 49 40.

- nn

Brochurer

Hjælp til at dokumentere bæredygtigt byggeri

Hjælp til at dokumentere bæredygtigt byggeri

Snart bliver det muligt at dokumentere bæredygtigt byggeri med et par enkelte klik

Dansk arkitektfirma scorer norsk hattrick

Dansk arkitektfirma scorer norsk hattrick

Med forslaget til Rådhuspladsen i den norske by Ski vinder Urban Power den tredje norske åbne arkitektkonkurrence inden for det seneste år

Webinar for arkitekter

Webinar for arkitekter

Sådan får du flere af de gode opgaver. Deltag i gratis webinar om at udvikle din forretning ved hjælp af salg, branding, kommunikation og networking.

Godt håndværk kan ikke erstattes af robotter

Godt håndværk kan ikke erstattes af robotter

Specialsnedker Svend Odgaard producerer vinduer og døre med de fineste håndværksmæssige detaljer. F.eks. kræver buede vinduer og specialsprosser et helt særligt håndværk, som en robot ikke kan efterligne