UgensErhverv.dk
Timberman TrinbeskyttereUndgå at skride

Timberman Trinbeskyttere

Skridsikker renovering af din gamle trappe.

24-11-2004

Er trappens trin nedslidte.

Glatte og ind imellem farlige at færdes på. Så er løsningen kommet. De helt nye skridsikre trinbeskyttere i aluminium med afrundede kanter fra Timberman giver dig mulighed for at renovere og samtidig øge sikkerheden på din nedslidte trappe.

Trinbeskytteren er velegnet forbindelse med renovering af ældre trapper, hvor trinene er nedslidte, nye trapper hvor trinene ønskes beskyttet mod slitage, samt alle steder hvor der måtte være brug for en virkelig god skridsikring.

Trinbeskytteren i aluminium giver trappen en længere levetid og det skridsikre mønster øger sikkerheden omkring færdsel på trappen.

Timberman trinbeskytter kan monteres direkte på trin både inde og ude. F.eks. trappeopgange, kælderskakter, badeanlæg, byggepladser, legepladser, terrasser, bådebroen m.v. Kort sagt alle steder hvor et stærkt og skridstikkert trin ønskes.

Hurtigt - og billigt
En gammel nedslidt trappe kan for ca. 2.500,- hurtigt få et helt nyt og mere moderne udseende. Trappen slibes over og males, de 60 cm brede og 18,5 cm dybe trin monteres enkelt og let med fire skruer. Så er trappens udseende ændret, levetiden væsentligt forlænget og ikke mindst blevet mere sikker at færdes på.

Brochuremateriale kan rekvireres på tlf. 99 52 52 52 eller på nedenstående link, her kan du samtidig se Timbermans store sortiment af trægulve og trapper.

Brochurer

Building Green går ud med det største program nogensinde

Building Green går ud med det største program nogensinde

Building Green har nu lanceret programmet for årets største grønne byggeevent i Forum den 30. og 31. oktober med mere end 130 talere og et særligt fokus på bæredygtige fællesskaber

I en tid med mangel på elektrikere: Uddanner egne svende

I en tid med mangel på elektrikere: Uddanner egne svende

En særlig mentorordning for alle lærlinge og et godt arbejdsmiljø sikrer elinstallationsvirksomheden Frandsen El den fornødne arbejdskraft

Vinder ordre på 296 millioner

Vinder ordre på 296 millioner

Bravida Danmark har underskrevet kontrakt med Vejdirektoratet på alle tekniske installationer på det nye Sundhedsvidenskabelige Fakultet (SDU SUND), og den samlede ordresum beløber sig til 296 millioner kroner

Gør det lettere for håndværkerne at betale deres fakturaer

Gør det lettere for håndværkerne at betale deres fakturaer

Med et gennemsnit på tre indkøb om ugen har Bygmas professionelle kunder mange fakturaer, der skal betales. Det har Bygma nu gjort hurtigere og lettere