UgensErhverv.dk
Timberman TrinbeskyttereUndgå at skride

Timberman Trinbeskyttere

Skridsikker renovering af din gamle trappe.

24-11-2004

Er trappens trin nedslidte.

Glatte og ind imellem farlige at færdes på. Så er løsningen kommet. De helt nye skridsikre trinbeskyttere i aluminium med afrundede kanter fra Timberman giver dig mulighed for at renovere og samtidig øge sikkerheden på din nedslidte trappe.

Trinbeskytteren er velegnet forbindelse med renovering af ældre trapper, hvor trinene er nedslidte, nye trapper hvor trinene ønskes beskyttet mod slitage, samt alle steder hvor der måtte være brug for en virkelig god skridsikring.

Trinbeskytteren i aluminium giver trappen en længere levetid og det skridsikre mønster øger sikkerheden omkring færdsel på trappen.

Timberman trinbeskytter kan monteres direkte på trin både inde og ude. F.eks. trappeopgange, kælderskakter, badeanlæg, byggepladser, legepladser, terrasser, bådebroen m.v. Kort sagt alle steder hvor et stærkt og skridstikkert trin ønskes.

Hurtigt - og billigt
En gammel nedslidt trappe kan for ca. 2.500,- hurtigt få et helt nyt og mere moderne udseende. Trappen slibes over og males, de 60 cm brede og 18,5 cm dybe trin monteres enkelt og let med fire skruer. Så er trappens udseende ændret, levetiden væsentligt forlænget og ikke mindst blevet mere sikker at færdes på.

Brochuremateriale kan rekvireres på tlf. 99 52 52 52 eller på nedenstående link, her kan du samtidig se Timbermans store sortiment af trægulve og trapper.

Brochurer

Hjælp til at dokumentere bæredygtigt byggeri

Hjælp til at dokumentere bæredygtigt byggeri

Snart bliver det muligt at dokumentere bæredygtigt byggeri med et par enkelte klik

Dansk arkitektfirma scorer norsk hattrick

Dansk arkitektfirma scorer norsk hattrick

Med forslaget til Rådhuspladsen i den norske by Ski vinder Urban Power den tredje norske åbne arkitektkonkurrence inden for det seneste år

Webinar for arkitekter

Webinar for arkitekter

Sådan får du flere af de gode opgaver. Deltag i gratis webinar om at udvikle din forretning ved hjælp af salg, branding, kommunikation og networking.

Godt håndværk kan ikke erstattes af robotter

Godt håndværk kan ikke erstattes af robotter

Specialsnedker Svend Odgaard producerer vinduer og døre med de fineste håndværksmæssige detaljer. F.eks. kræver buede vinduer og specialsprosser et helt særligt håndværk, som en robot ikke kan efterligne