UgensErhverv.dk
Timberman TrinbeskyttereUndgå at skride

Timberman Trinbeskyttere

Skridsikker renovering af din gamle trappe.

24-11-2004

Er trappens trin nedslidte.

Glatte og ind imellem farlige at færdes på. Så er løsningen kommet. De helt nye skridsikre trinbeskyttere i aluminium med afrundede kanter fra Timberman giver dig mulighed for at renovere og samtidig øge sikkerheden på din nedslidte trappe.

Trinbeskytteren er velegnet forbindelse med renovering af ældre trapper, hvor trinene er nedslidte, nye trapper hvor trinene ønskes beskyttet mod slitage, samt alle steder hvor der måtte være brug for en virkelig god skridsikring.

Trinbeskytteren i aluminium giver trappen en længere levetid og det skridsikre mønster øger sikkerheden omkring færdsel på trappen.

Timberman trinbeskytter kan monteres direkte på trin både inde og ude. F.eks. trappeopgange, kælderskakter, badeanlæg, byggepladser, legepladser, terrasser, bådebroen m.v. Kort sagt alle steder hvor et stærkt og skridstikkert trin ønskes.

Hurtigt - og billigt
En gammel nedslidt trappe kan for ca. 2.500,- hurtigt få et helt nyt og mere moderne udseende. Trappen slibes over og males, de 60 cm brede og 18,5 cm dybe trin monteres enkelt og let med fire skruer. Så er trappens udseende ændret, levetiden væsentligt forlænget og ikke mindst blevet mere sikker at færdes på.

Brochuremateriale kan rekvireres på tlf. 99 52 52 52 eller på nedenstående link, her kan du samtidig se Timbermans store sortiment af trægulve og trapper.

Brochurer

Uge 28: Konkurser i byggeriet

Uge 28: Konkurser i byggeriet

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen den seneste uge

Rambøll bliver den gamle Storstrømsbros endeligt

Rambøll bliver den gamle Storstrømsbros endeligt

Vejdirektoratet har valgt Rambøll som hovedrådgiver på nedrivning af den eksisterende Storstrømsbro. Projektet, der har en samlet værdi på 330 millioner kroner, er det største nedrivningsprojekt af et bygværk nogensinde i Danmark

Der skal være styr på CO2-udledning ved Femern-byggeri

Der skal være styr på CO2-udledning ved Femern-byggeri

Hvis kravene i kontrakterne ikke bliver overholdt, har Femern A/S en række sanktionsmuligheder til rådighed med henblik på at bringe orden i forholdene

Banedanmark magter ikke deres opgaver

Banedanmark magter ikke deres opgaver

Venstre ønsker først og fremmest ’tog til tiden’, før politikerne kaster sig over nye store jernbaneprojekter