UgensErhverv.dk
Ny alsidig bajonetsav fra Milwaukee

Ny alsidig bajonetsav fra Milwaukee

Milwaukee lancerer nu et nyt medlem i sin populære Sawzall® serie – The Hatchet™ SSH 800 QX. Den nye...

12-11-2004

...alsidige sav er forsynet med et 4 meter langt QUIK-LOK® kabel og et unikt justerbart greb med seks forskellige indstillings-muligheder.

Milwaukee’s nye Sawzall – The Hatchet® på 800 W, er ideel til alt arbejde under trange og vanskelige forhold. Med en vægt på kun 2,7 kg og et specialdesignet drejeligt greb, er det nemt at bruge saven på steder med begrænset plads som f.eks. under et køkkenbord eller mellem stolper. Grebet kan indstilles i seks forskellige positioner, hvilket betyder, at man kan indstille saven i præcis den vinkel, der passer til den aktuelle opgave.

Sawzall® bajonetsavens drivaksel og gear er udført i stål, hvilket er med til at forhindre unødvendige stop og forlænger værktøjets levetid. Desuden er saven udstyret med Milwaukee’s kraftfulde motor samt afbalanceringsmekanisme, hvilket reducerer viberationer og giver en jævn savning.

Bajonetsavens hastighed reguleres fra 0 – 3000 slag pr. minut via den trinløse afbryder, som hurtigt gør det muligt at øge hastigheden. Desuden er saven udstyret med pendulfunktion.


Savning med maksimal kontrol
Milwaukee’s nye Sawzall® bajonetsav er meget komfortabel at arbejde med. Det skyldes blandt andet den robuste stempelfunktion, den brugervenlige hastighedsregulering og ikke mindst den gummibelagte front og softgrebet, der er med til at give et sikkert og fast greb. Slaglængden er 19 mm, hvilket gør værktøjet ideelt til arbejde under trange og vanskelige vilkår. Og takket være FIXTEC klik-låsen er det nemt og hurtigt at skifte savklinger uden brug af værktøj. Man kan ligeledes, uden brug af værktøj, forskyde skoen og dermed udnytte den fulde længde af savklingen. Alt efter opgavens art kan klingen vendes med tænderne op- eller nedad. Disse indstillinger er med til at øge kontrollen over savningen samt forlænge savklingens holdbarhed. Sawzall® bajonetsaven – The Hatchet™ SSH 800 QX bruger Sawzall® standardklinger med ½’’ fæste, hvilket er med til at gøre værktøjet ideelt for professionelle håndværkere.

Kort sagt besidder den nye model SSH 800 QX de egenskaber og den holdbarhed, som man sædvanligvis forbinder med Milwaukee’s elværktøj.


Tilbehør og specifikationer
Milwaukee’s nye Sawzall – The Hatchet® SSH 800 QX er dobbeltisoleret og forsynet med et 4 meter QUIK-LOK® kabel, som er nemt at tilslutte. Med saven følger en slidstærk transportkuffert, to Super Sawzall®-klinger og Milwaukee’s to-årige garanti.

Optaget effekt: 800 W
Slagtal, ubelastet: 0-3.000 slag/min
Slaglængde: 19 mm
Vægt: 2,7 kg
Anvendelse: Savning i træ, plast og metal

For information om nærmeste Milwaukee forhandler kontakt Milwaukee’s kunde-service på telefon 43 56 55 55.

Kort om Milwaukee
Milwaukee har eksisteret i 80 år, og visionen har fra begyndelsen været at producere de bedste og mest slidstærke elektriske værktøjer til professionelle brugere. I USA er Milwaukee et af de mest anerkendte mærker, som sættes lig med værktøjer og reservedele af højeste kvalitet. Milwaukee elværktøj har en omfattende produktlinie, som dækker over 500 forskellige slags værktøjsmodeller. Dertil fremstiller og markedsfører Milwaukee over 3.500 artikler indenfor tilbehør og systemtilbehør.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

BAT: Regeringen opfordrer til social dumping og arbejdskriminalitet

BAT: Regeringen opfordrer til social dumping og arbejdskriminalitet

Det vækker vrede i det socialdemokratiske bagland, at regeringen sammen med SF og de borgerlige partier har aftalt at nedsætte beløbsgrænsen for at hente udenlandsk arbejdskraft til 375.000 kroner.

Konkurser i byggeriet (Uge 26/2022 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 26/2022 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Sagsbehandlingstid i Bygningspuljen skal ned

Sagsbehandlingstid i Bygningspuljen skal ned

Ventetider på op til et halvt år på at få besked på, om man kan opnå tilskud til at udskifte olie- eller gasfyr til varmepumpe

Konkurser i byggeriet (Uge 26/2022 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 26/2022 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger