UgensErhverv.dk
Professionel kædesav med lavere vibration

Professionel kædesav med lavere vibration

11-11-2004

Godt værktøj er det halve arbejde siger man, med den nye STIHL MS 361 er det mere end bare en tom floskel.
STIHL MS 361er beregnet på det professionelle marked, her sætter den nye standarder på en række områder.

Saven er optimeret på de fleste områder, der betyder noget for den professionelle bruger. Motoren er nyudviklet og anti-vibrationssystemet er forbedret. En god balance mellem ydelse og vægt, en stærk konstruktion og lang levetid gør saven til et ideelt arbejdsredskab.

Producenterne af motorsave møder stadig skrappere krav fra både arbejdsmiljø-myndigheder og brugere, når det gælder vibrationer i saven. Derfor bruges der mange ressourcer på at reducere vibrationerne, og STIHL har med den nye MS 361 gjort yderligere en indsats på området. Motoren er ophængt i fjedre og overgangen mellem motorhus og håndtag er udført i et særligt absorberende materiale, så brugeren ikke mærker meget til vibrationer, selv når saven kører på maksimal ydelse.

Det nye antivibrationssystem har minimeret vibrationsniveauet markant, og samtidig har STIHL udviklet en ny lavvibrationskæde som effektivt opfanger rystelser fra kæden. Især professionelle brugere, som arbejder mange timer med saven hver dag, sætter pris på den øgede komfort som dette medfører.

MS 361 er udstyret med en nyudviklet motor med et cylindervolumen på 59 cm3 og en ydelse på 4,6 HK. Den har en betydelig sejtræksevne og sætter fuld gas på kæden, så snart gashåndtaget trykkes i bund – det giver sammen med en lav vægt på kun 5,6 kg et meget effektivt arbejdsredskab.

Saven er udstyret med STIHLs såkaldte ElastoStart, som betyder, at motoren er nem at starte. Man oplever intet kickback, og et mikroprocessorstyret tændingssystem sørger for, at motoren præsterer det maksimale under alle forhold. Det giver en betydelig miljøfordel, fordi brændstoffet forbrændes optimalt, og der er færre forurenende stoffer i udstødningsgassen.

Andreas Stihl opfandt motorsaven tilbage i 1926, lige siden har den tyske virksomhed søgt at skabe harmoni mellem teknik, menneske og miljø. Dette har været medvirkende årsag til at STIHL i dag er det mest solgte motorsavsmærke i verden.

STIHLs produkter har været markedsført i Danmark siden 1930´erne, og sælges gennem et landsdækkende net af servicerende faghandlere.

Stihl oplyser nærmeste forhandler på 36860500 eller www.stihl.dk

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

BAT: Regeringen opfordrer til social dumping og arbejdskriminalitet

BAT: Regeringen opfordrer til social dumping og arbejdskriminalitet

Det vækker vrede i det socialdemokratiske bagland, at regeringen sammen med SF og de borgerlige partier har aftalt at nedsætte beløbsgrænsen for at hente udenlandsk arbejdskraft til 375.000 kroner.

Konkurser i byggeriet (Uge 26/2022 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 26/2022 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Sagsbehandlingstid i Bygningspuljen skal ned

Sagsbehandlingstid i Bygningspuljen skal ned

Ventetider på op til et halvt år på at få besked på, om man kan opnå tilskud til at udskifte olie- eller gasfyr til varmepumpe

Konkurser i byggeriet (Uge 26/2022 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 26/2022 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger