UgensErhverv.dk
Udvidet service: Pumper og pumpestationerDe to nyansatte, servicechef Henry Hoeck og adm.me

Udvidet service: Pumper og pumpestationer

Dansk Pumpe Service ApS er flyttet i bedre rammer og har udvidet medarbejderstaben til gavn for kundeservicen.

11-11-2004

Efter halvandet år med værksted på Ibæk Strandvej har den danskejede virksomhed Dansk Pumpe Service ApS (DPS) nu vokseværk - og er flyttet til nye, større og mere indbydende lokaler på Ladegårdsvej 8c i Vinding, Vejle.

Flytningen skete samtidig med ansættelsen af 2 nye medarbejdere pr. 1. oktober.

Nye medarbejdere:

Henry Hoeck er tiltrådt som servicechef og kommer fra en lignende stilling hos Desmi, Odense. Han har mange års erfaring inden for pumpebranchen. En stor del af Henry Hoecks tid vil gå med montage- og reparationsopgaver fra firmaets egen servicevogn. Henry er allerede et kendt og værdsat ansigt hos mange kommunale renseanlæg, hvor han udfolder sin ekspertice, venlige væsen og sønderjyske omhyggelighed.

Helle Hartmann Nielsen skal stå for firmaets administrative afdeling, og har tidligere arbejdet med IT, markedsføring og journalistik. Helle står for korrespondancen, telefonpasningen og opbygning/styring af diverse databaser.

Hvad kan vi byde på?:

DPS leverer bl.a. tørtopstillede og dykkede spildevandspumper, doseringspumper og rentvandspumper – og som noget helt specielt tilbyder vi nu et ombytningskoncept, som vil være interessant for mange. Det vil nemlig ofte være både billigere, enklere og hurtigere at få byttet den gamle og udslidte pumpe til en helt ny, fremfor at få renoveret den gamle - som DPS i øvrigt kan tilbyde en god pris for. Herved opnår man jo også endnu et års garanti på den nye pumpe.

Dansk Pumpe Service ApS leverer et omfattende program af komplette pumpestationer: Tørtopstillede stationer med pumper fra 1,5" til 12" - dykkede stationer i alle størrelser med pumper op til 58 kw - grundvandsstationer - og opbygning af pumpestation i betonbrønd.

Alle stationer leveres klar til brug - komplet med CE-mærkning og udførlig drifts- og vedligeholdelsesvejledning - således at stationen kun skal graves ned, og hovedstrøm til styring forbindes.

DPS kan som eneste leverandør af pumpestationer til det åbne land tilbyde tørtopstillede, selvansugende spildevands-pumpestationer. Tørtopstillede pumper er meget robuste og driftssikre - og indebærer ikke mindst en stor fordel hvad angår forbedring af arbejdsmiljøet.

Netop nu - til VVS-folk og villa-ejere:

Netop nu, hvor vinteren banker på døren, er der stor forespørgsel fra især VVS-firmaer efter vore cirkulationspumper, som vi året ud kan tilbyde til favorable priser. Pumperne anvendes til både hjem (villa) og industri-installationer. Det drejer sig om modellerne DAB VA25/130 eller /180, og DAB VEA35/130 eller /180. De svarer mål- og kvalitetsmæssigt fuldstændig til Grundfos-modellerne UPS 25/40 og UPE 25/40.

Den selvregulerende, elektroniske model er energibesparende, og vil være meget aktuel i disse tider, hvor ELSPAREFONDEN anbefaler folk at skifte til en elsparepumpe.

Den traditionelle model - VA25, koster 355 kr., og den elektroniske model - VEA35, koster 493 kr. (begge excl. moms).

Især til entreprenør-brug:

En anden meget populær pumpe i vort sortiment er FSR-400, som er god til entreprenør-brug, og som kan suge helt ned til 1,5 mm fra bunden og tåle tørkørsel.

Døgnservice:

Vi tilbyder naturligvis service, reparation, montage og ombygning af alle pumper uanset fabrikat. Servicebilen er udstyret med kran, værktøj og ombytningspumper. Døgnservice. Ring 76 40 06 07.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

BAT: Regeringen opfordrer til social dumping og arbejdskriminalitet

BAT: Regeringen opfordrer til social dumping og arbejdskriminalitet

Det vækker vrede i det socialdemokratiske bagland, at regeringen sammen med SF og de borgerlige partier har aftalt at nedsætte beløbsgrænsen for at hente udenlandsk arbejdskraft til 375.000 kroner.

Konkurser i byggeriet (Uge 26/2022 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 26/2022 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Sagsbehandlingstid i Bygningspuljen skal ned

Sagsbehandlingstid i Bygningspuljen skal ned

Ventetider på op til et halvt år på at få besked på, om man kan opnå tilskud til at udskifte olie- eller gasfyr til varmepumpe

Konkurser i byggeriet (Uge 26/2022 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 26/2022 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger