UgensErhverv.dk
Der går sport i arbejdetDe to nye italienske sikkerhedssko fra Cofra er bå

Der går sport i arbejdet

To nye italienske sikkerhedssko fra Cofra

27-10-2004

Når først der går sport i arbejdet, er der stort set ikke den opgave, medarbejderne giver op over for. Så VIL de finde en løsning!

- Den fornemmelse er guld værd for både medarbejdere, arbejdsgivere og kunder. Derfor er vi også stolte af to nye italienske sikkerhedssko fra Cofra. De er både stærke, luftige, smidige og trendy, og så ligner de sportssko, siger sælger Hugo Schibsbye fra Sika Footwear A/S i Herning.
Helt præcist hentyder han til en sandal og en lukket sko fra Cofra´s nye Extreme-serie, der egner sig til medarbejdere inden for både industri og byggeri, logistik og transport.

Han fremhæver, at værnesålen i det nye sportslige sikkerhedsfodtøj er lavet af kevlar i stedet for af stål.

Tilmed dækker kevlarsålen trædefladen 100 procent, så skoene er bløde og lette. Tåkappen er lavet af plastik, der er lige så stærk som metal, og så kan den klare varme- og kuldepåvirkninger fra + 60 grader til - 40 grader.

- Vi kan nu prale af at have en metalløs sikkerhedssko, der på én gang lever op til de stadig større sikkerhedskrav og alligevel gør det let for medarbejdere i f.eks. lufthavne at færdes overalt uden at blive
»fanget« af sikkerhedssystemerne, fortæller Hugo Schibsbye.

- Og så synes jeg, at det sportslige design siger noget om ungdommelig fart og tempo. Der er sådan lidt Ferrari over det, tilføjer han.

Fakta
Cofra Extreme er forsynet med en ny udvendig trepunkt-sål med tre forskellige TPU-komponenter.
Der er hård compound under svangen, blød compound på trædefladen og mellem compound på resten af sålen. De tre blandinger gør, at skoene har en god støtteeffekt, er skridhæmmende og har stor slidstyrke.

I ydersålen er der indbygget gel-stødabsorbering, der er afpasset skoens størrelse.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Gipsplade af askeaffald skal forhindre brand i flygtningelejre

Gipsplade af askeaffald skal forhindre brand i flygtningelejre

En ny gipsplade, der er baseret på store dele askeaffald fra blandt andet forbrændinger og brugte askebriketter, kan ifølge en ny startup afhjælpe problemer i to af verdens største kriser: Flygtninge- og klimakrisen

Konkurser i byggeriet (Uge 48/2022 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 48/2022 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Klassisk håndværk til restaurering af unik kulturarv

Klassisk håndværk til restaurering af unik kulturarv

En række af Danmarks største fonde bidrager til en gennemgribende restaurering af Danmarks smukkeste organisationsbygning – Børsen i København

Kemp & Lauritzen og MT Højgaard får over en milliard for ny Novo-fabrik

Kemp & Lauritzen og MT Højgaard får over en milliard for ny Novo-fabrik

600 millioner kroner. Så meget får Kemp & Lauritzen og Novo Nordisk hver for at opføre en produktionsbygning samt om- og tilbygning af eksisterende bygninger i Bagsværd