UgensErhverv.dk

IBI fordobler overskuddet

Hidtil bedste resultat fra koncernen, der især bygger storbutikker til detailhandlen.

20-10-2004

IBI-koncernen, der udvikler og opfører erhvervsbyggerier, kan med tilfredshed se tilbage på regnskabsåret 2003/2004. Året gav et rekordoverskud på 42,3 mio. kr., hvilket næsten er en fordobling af overskuddet fra året før, hvor det var på 23,5 mio. kr.

- Resultatet er udtryk for en positiv kontrolleret vækst. Vi er stolte over resultatet, og vi er især stolte over den måde, hvorpå vores medarbejdere har skabt det, siger adm. direktør Finn Birkjær.
IBI havde et projektbidrag på 127,8 mio. kr. for året og den forrentede egenkapitalen på 114,3 mio. kr. med 26,2 procent. Gennem de sidste fem år har koncernen forøget egenkapitalen med 85 mio. kr. - efter udlodning af udbytter på 26 mio. kr.

Koncernen virker i Skandinavien og Finland med flest aktiviteter i Danmark og Sverige, men har et voksende aktivitetsniveau i både Norge og Finland. I årets løb har koncernen yderligere fokuseret sine aktiviteter omkring udvikling og opførelse af storbutikker, idet aktiviteterne i datterselskabet Ludoc A/S er solgt til Byggecentrum.

- IBIs primære fokus er byggeri af storbutikker til detailhandlen. Inden for dette segment oplever vi en stort set uændret efterspørgsel i Skandinavien og Finland. Når vi udvikler nye projekter, begynder vi først at bygge, når vi har aftaler i stand med både lejere og investorer. Derfor er vi meget lidt følsomme over for konjunkturudsving. Vi forventer således fortsat vækst i 2004/2005, siger en optimistisk Finn Birkjær.

- mir

Brochurer

Kommentar: Det fordømte forår!

Kommentar: Det fordømte forår!

Det er kun godt en måned siden, at alt så lyst ud for Danmarks fremtid med en ’teflonøkonomi’, der aldrig havde været stærkere, og med udsigten til velfærd og velstand.

Toyota RAV4: Ægte japansk klasse

Toyota RAV4: Ægte japansk klasse

Nyeste udgave af Toyota RAV4 er på flere punkter et meget positivt bekendtskab, hvor overskriften på denne anmeldelse sætter en tyk streg under det, der overraskede mest

Corona-krise skaber usikkerhed på boligmarkedet

Corona-krise skaber usikkerhed på boligmarkedet

Udsigt til færre bolighandler og renoveringer af huse og lejligheder, viser nye tal fra Dansk Byggeri

Elbiler får flere ladestandere

Elbiler får flere ladestandere

Hos Tekniq Arbejdsgiverne man glade for, at et bredt flertal i Folketinget nu vil bruge 50 mio. kr. på opstilling af flere ladestandere til elbiler. Men der er brug for flere og løbende investeringer, lyder det