UgensErhverv.dk

Verdens kedeligste gulve

Gulvproducent markedsfører sig på at være kedelig.

19-10-2004

Gulvproducent markedsfører sig på at være kedelig.


Af Lars Solberg


Verdens kedeligste industrigulv kan købes i Aabenraa.
I hvert fald hvis man skal tro producenten selv, der hedder Rockidan A/S og sælger epoxygulve fra Sønderjylland. Firmaet har netop lanceret en hjemmeside www.kedeligegulve.dk, hvor de forsøger sig med en meget alternativ markedsføring.

Virksomheden mener, at reklamer generelt på epoxygulvområdet er præget af hysteri, hvor producenterne søger at overgå hinanden i spraglede superlativer. Rockidan vil have gulvomtalen ned på jorden eller gulvet - om man vil - hvor den hører hjemme.

- Vi gider simpelthen ikke være med på noderne. Vi har nogle gulvtyper i vores sortiment, som bare bliver liggende rundt omkring i virksomhederne uden at lave ballade. Hvis en mulig kunde ikke synes, det er godt nok, at et industrigulv stadig fungerer efter 15 år eller mere, så er der ingen grund til at spilde mere krudt på ham. Hvis han omvendt kan se de totaløkonomiske fordele, så har han heller ikke brug for mere salgsgas, står der blandt andet på hjemmesiden.

Fakta og tør humor
I den ånd er hele websiden så designet og skrevet. Ingen overflødige tillægsord - kun fakta og tør humor.

Der står blandt andet:
- At få et kedeligt gulv er ligesom at gå ordentlig tid i seng eller have orden i sine sager. Det er ikke noget, man ligefrem praler med, men det giver overskud og frihed til at rette sin opmærksomhed mod andre og vigtigere ting.

Firmaet omtaler et af deres industrigulve, NM 100 UP, som verdens kedeligste industrigulv.

Efter en gennemgang af dette gulvs faktuelle data slutter de af med følgende svada.

- Vi må nok bare affinde os med, at vi har verdens kedeligste gulvprodukt. Når det først er lagt, hører vi ikke mere til det. Ejerne glemmer det. Og ikke nok med det. De glemmer også at tage ekstra for gulvet, når de efter 20 år lukker biksen og sælger bygningerne, fordi børnene ikke ville ind i firmaet.

Sådan. Det er så historien om verdens kedeligste industrigulv.
Denne form for markedsføring fra Rockidan må kaldes jysk underdrivelse i tredje potens – men den virker.

Jeg har skrevet en artikel om firmaet, og du har læst den – så hvem er smart - på den kedelige måde.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 25/2024)

Konkurser i byggeriet (Uge 25/2024)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Aarhus næstthøjeste bygning er på plads

Aarhus næstthøjeste bygning er på plads

Råhuset står færdigt, tagkonstruktionen er monteret, og dermed har Akson rundet en vigtig milepæl. Det 114 meter høje business tower på Sydhavnen i Aarhus skal danne rammen om arbejdslivet for cirka 1900 medarbejdere

Vil have afsat milliarder til forebyggelse af klimaskader

Vil have afsat milliarder til forebyggelse af klimaskader

Udgifterne til oprydningsarbejde, når der har været skybrud og stormflod, stiger for hvert år. Derfor efterspørger F&P – forsikrings- og pensionsbranchen, at der afsættes flere penge til klimasikring og forebyggelse af klimaskader

Totalrenovering af stort bibliotek giver kulturen nyt liv på Amager

Totalrenovering af stort bibliotek giver kulturen nyt liv på Amager

Nyt indgangsparti, stort aktivitetsrum, bedre brandsikring og nye tekniske installationer - entreprenøren Pihl & Søn har afsluttet en gennemgribende renovering af Solvang Bibliotek, og Urbanplanen har nu fået et flot og tidssvarende bibliotek