UgensErhverv.dk

Nye super-stadions på vej

Både Vejle og Fredericia vil rejse nye og dyre stadions

11-10-2004

Det ligger nu fast, at Fredericia får sit eget stor-stadion, og at det efter en del diskussion kommer til at ligge i Taulov - tæt ved motorvejen. Der skulle tunge budgetforhandlinger til, før afgørelsen blev truffet og en placering ved Fredericia Idrætscenter blev valgt fra.

En overgang var det på tale, at førsteholdene fra både Kolding, Vejle og Frederecia skulle spille på det nye stadion, men siden er Vejle gået sine egne veje. Frederecias byråd har sat 50 mio. kr. af til det nye stadion, men hertil kommer den kommunale jord til en værdi af 20 mio. kr., så den samlede pris løber op i ca. 70 mio. kr.

Samtidig har økonomiudvalget i Vejle Byråd godkendt et nyt stadion-projekt ved siden af det kendte i Nørreskoven, så det nu også er kommet et skridt nærmere virkeliggørelse.
krus-

Brochurer

VVS-virksomheder sat i alvorlig klemme af VE-krav

VVS-virksomheder sat i alvorlig klemme af VE-krav

Der er ikke nær VE-kurser nok til, at VVS-installatører kan nå at blive VE-certificerede, inden kravet træder i kraft 15. oktober

Byggeriet holdt dampen oppe under coronakrisen

Byggeriet holdt dampen oppe under coronakrisen

De politiske hjælpepakker har hjulpet byggeriet til at holde skansen i sommeren 2020

  Fuld kraft frem i træelementproduktionen

Fuld kraft frem i træelementproduktionen

Hos Roust Træ er der ingen negativ corona-effekt. I stedet er spær- og elementproducenten kommet på den grønne gren med øget efterspørgsel på de bæredygtige byggeelementer

Konkurrenterne får frit spil

Konkurrenterne får frit spil

En af de VVS-virksomheder, der er kommet i klemme i det fremskudte VE-krav, er Mainz i Tune mellem Roskilde og Greve.