UgensErhverv.dk
Fede finesser og smarte detaljer

Fede finesser og smarte detaljer

Kansas er på banen med et stærkt sortiment til den prof. håndværker, som har brug for at have sit værktøj lige hånden.

06-10-2004

Fede finesser og smarte detaljer

Kansas er på banen med et stærkt sortiment til den professionelle håndværker, som har brug for at have sit værktøj lige ved hånden. Kansas har introduceret to nye serier; ProStretch og ProCord, bestående af bukser, overalls, veste og jakker. Fælles for produkterne er de mange fede finesser, smarte detaljer og uundværlige lommer.

Værktøjet lige ved hånden
Kansas har sat komfort, fleksibilitet og design i højsædet. De nye kollektioner giver mulighed for, at håndværkeren selv kan tilpasse arbejdstøjet til sine behov. Bl.a. kan de løsthængende lommer skjules i forlommerne, når de ikke er i brug, ærmerne på jakken kan let lynes af, og knæpuderne kan reguleres i højden, så de ikke flytter sig under arbejdet.
- Vi er stolte af vores nye serier, fortæller Maria Arndal, marketingchef hos Kansas. Vi har her en række produkter, der næsten sælger sig selv. Samtidig er både ProStretch og ProCord fremstillet i helt nye og unikke materialer.

ProStretch
Som navnet siger, så er bukser og overall i ProStretch fremstillet i en speciel stretch-kvalitet. Materialet i 65% polyester og 35% bomuld er vævet, så der er mekanisk stretch i bredden af stoffet. Det giver større komfort, når håndværkeren ofte skifter mellem f.eks. siddende og stående arbejde. Fordelen ved mekanisk stretch er, at elasticiteten ikke kan slides eller vaskes ud af produkterne, så tøjet vil altid bevare elasticiteten. Kansas kan som den første på markedet tilbyder arbejdstøj med mekanisk stretch. ProStretch serien består af vest, bukser og overall og findes i tre farver; kongeblå, khaki og sort.

ProCord
Dette er en super holdbar serie, hvor produkterne er forarbejdet i en helt ny kvalitet bestående af 55% bomuld og 45% Cordura®. Kombinationen er ideel – bomulden er blød og behagelig og Cordura® er ekstremt slidstærk. Samtidig har hele serien forstærkninger med 100% Cordura® på ekstra udsatte steder, hvor slitagen er høj, bl.a. på knæ, albuer og indvendig i lommerne. Hele serien er desuden efterbehandlet, så den er både smuds-, olie- og vandafvisende. Derfor kan serien med fordel også benyttes af håndværkere, der arbejder i beskidte miljøer. ProCord serien findes i marine med hvide stikninger, som giver en flot kontrast.

Fremtidens arbejdstøj
Der er lagt vægt på at designe og udvikle fremtidens arbejdstøj. Der er kræset om hver en detalje ved både ProStretch og ProCord kollektionen. Designet er smart, materialet er af den bedste kvalitet, og de påsatte lommer overalt på jakke, vest, bukser og overall lader det være op til den enkelte håndværker, hvordan de bedst udnyttes.

Nærmeste forhandler oplyses på 70107074 eller på www.kansas.dk.

Brochurer

VVS-virksomheder sat i alvorlig klemme af VE-krav

VVS-virksomheder sat i alvorlig klemme af VE-krav

Der er ikke nær VE-kurser nok til, at VVS-installatører kan nå at blive VE-certificerede, inden kravet træder i kraft 15. oktober

Byggeriet holdt dampen oppe under coronakrisen

Byggeriet holdt dampen oppe under coronakrisen

De politiske hjælpepakker har hjulpet byggeriet til at holde skansen i sommeren 2020

  Fuld kraft frem i træelementproduktionen

Fuld kraft frem i træelementproduktionen

Hos Roust Træ er der ingen negativ corona-effekt. I stedet er spær- og elementproducenten kommet på den grønne gren med øget efterspørgsel på de bæredygtige byggeelementer

Konkurrenterne får frit spil

Konkurrenterne får frit spil

En af de VVS-virksomheder, der er kommet i klemme i det fremskudte VE-krav, er Mainz i Tune mellem Roskilde og Greve.