UgensErhverv.dk

Navn på trælasten

Danske Trælast har valgt at omdøbe sine lokale trælaster og byggemarkeder - 75 i alt - til STARK.

05-10-2004Danske Trælast har valgt at omdøbe sine lokale trælaster og byggemarkeder - 75 i alt - til STARK.

STARK-navnet vil ifølge adm. direktør Steen Weirsøe styrke positionen især på det professionelle marked, når de mange lokale navne falder eller det lidt brede Danske Trælast.

Steen Weirsøe erkender, at STARK i en vis udstrækning kommer til at konkurrere om de private kunder med Silvan, som er selskabets andet store brand.

I branchen har der tidligere været en kraftig opdeling af GDS og prof. Det nye navn STARK er således også en erkendelse af den stadig større gruppe semiprofessionelle danskere, der ikke kan få den ønskede service i byggemarkedet og måske endnu ikke er dus med trælasten, hvor skiltet "intet salg til private" var fast inventar indtil for få år siden.

Kunderne opdeles selv af firmaet til 75% håndværkere, herunder selvbyggere (semiprofessionelle, red.), 20% industri og fem procent andre forhandlere/kolleger.

Den berørte division har 2500 ansatte og omsatte i 2003 for 5.7 milliarder. Den omfatter 75 trælastforretninger og 36 byggemarkeder i tilknytning til trælaster samt seks specialforretninger/murerfaget.

STARK har internetadressen www.stark.byg.dk
-ods

Brochurer

Kommentar: Det fordømte forår!

Kommentar: Det fordømte forår!

Det er kun godt en måned siden, at alt så lyst ud for Danmarks fremtid med en ’teflonøkonomi’, der aldrig havde været stærkere, og med udsigten til velfærd og velstand.

Toyota RAV4: Ægte japansk klasse

Toyota RAV4: Ægte japansk klasse

Nyeste udgave af Toyota RAV4 er på flere punkter et meget positivt bekendtskab, hvor overskriften på denne anmeldelse sætter en tyk streg under det, der overraskede mest

Corona-krise skaber usikkerhed på boligmarkedet

Corona-krise skaber usikkerhed på boligmarkedet

Udsigt til færre bolighandler og renoveringer af huse og lejligheder, viser nye tal fra Dansk Byggeri

Elbiler får flere ladestandere

Elbiler får flere ladestandere

Hos Tekniq Arbejdsgiverne man glade for, at et bredt flertal i Folketinget nu vil bruge 50 mio. kr. på opstilling af flere ladestandere til elbiler. Men der er brug for flere og løbende investeringer, lyder det