UgensErhverv.dk

Navn på trælasten

Danske Trælast har valgt at omdøbe sine lokale trælaster og byggemarkeder - 75 i alt - til STARK.

05-10-2004Danske Trælast har valgt at omdøbe sine lokale trælaster og byggemarkeder - 75 i alt - til STARK.

STARK-navnet vil ifølge adm. direktør Steen Weirsøe styrke positionen især på det professionelle marked, når de mange lokale navne falder eller det lidt brede Danske Trælast.

Steen Weirsøe erkender, at STARK i en vis udstrækning kommer til at konkurrere om de private kunder med Silvan, som er selskabets andet store brand.

I branchen har der tidligere været en kraftig opdeling af GDS og prof. Det nye navn STARK er således også en erkendelse af den stadig større gruppe semiprofessionelle danskere, der ikke kan få den ønskede service i byggemarkedet og måske endnu ikke er dus med trælasten, hvor skiltet "intet salg til private" var fast inventar indtil for få år siden.

Kunderne opdeles selv af firmaet til 75% håndværkere, herunder selvbyggere (semiprofessionelle, red.), 20% industri og fem procent andre forhandlere/kolleger.

Den berørte division har 2500 ansatte og omsatte i 2003 for 5.7 milliarder. Den omfatter 75 trælastforretninger og 36 byggemarkeder i tilknytning til trælaster samt seks specialforretninger/murerfaget.

STARK har internetadressen www.stark.byg.dk
-ods

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Bestyrelsen i MT Højgaard Holding har med virkning fra i dag ansat Steffen Baungaard som ny administrerende direktør og koncernchef

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Trods verserende retssag ved EU-Domstolen, SKAL Danmark indføre mindstelønsdirektivet, inden der er faldet dom i sagen

Byggearbejdere  i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Byggearbejdere i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Arbejdstilsynet ved ifølge folketingsmedlem fra Enhedslisten, at byggearbejderne går i en potentiel kræftbombe. Men der gribes ikke tilstrækkeligt ind

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Det tidligere medlem af EU-Parlamentet, Søren Søndergaard fra Enhedslisten, er ikke overrasket over, at Danmark - trods retssag ved EU-Domstolen - tvinges til at gennemføre Mindstelønsdirektivet