UgensErhverv.dk

Navn på trælasten

Danske Trælast har valgt at omdøbe sine lokale trælaster og byggemarkeder - 75 i alt - til STARK.

05-10-2004Danske Trælast har valgt at omdøbe sine lokale trælaster og byggemarkeder - 75 i alt - til STARK.

STARK-navnet vil ifølge adm. direktør Steen Weirsøe styrke positionen især på det professionelle marked, når de mange lokale navne falder eller det lidt brede Danske Trælast.

Steen Weirsøe erkender, at STARK i en vis udstrækning kommer til at konkurrere om de private kunder med Silvan, som er selskabets andet store brand.

I branchen har der tidligere været en kraftig opdeling af GDS og prof. Det nye navn STARK er således også en erkendelse af den stadig større gruppe semiprofessionelle danskere, der ikke kan få den ønskede service i byggemarkedet og måske endnu ikke er dus med trælasten, hvor skiltet "intet salg til private" var fast inventar indtil for få år siden.

Kunderne opdeles selv af firmaet til 75% håndværkere, herunder selvbyggere (semiprofessionelle, red.), 20% industri og fem procent andre forhandlere/kolleger.

Den berørte division har 2500 ansatte og omsatte i 2003 for 5.7 milliarder. Den omfatter 75 trælastforretninger og 36 byggemarkeder i tilknytning til trælaster samt seks specialforretninger/murerfaget.

STARK har internetadressen www.stark.byg.dk
-ods

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Gipsplade af askeaffald skal forhindre brand i flygtningelejre

Gipsplade af askeaffald skal forhindre brand i flygtningelejre

En ny gipsplade, der er baseret på store dele askeaffald fra blandt andet forbrændinger og brugte askebriketter, kan ifølge en ny startup afhjælpe problemer i to af verdens største kriser: Flygtninge- og klimakrisen

Konkurser i byggeriet (Uge 48/2022 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 48/2022 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Klassisk håndværk til restaurering af unik kulturarv

Klassisk håndværk til restaurering af unik kulturarv

En række af Danmarks største fonde bidrager til en gennemgribende restaurering af Danmarks smukkeste organisationsbygning – Børsen i København

Kemp & Lauritzen og MT Højgaard får over en milliard for ny Novo-fabrik

Kemp & Lauritzen og MT Højgaard får over en milliard for ny Novo-fabrik

600 millioner kroner. Så meget får Kemp & Lauritzen og Novo Nordisk hver for at opføre en produktionsbygning samt om- og tilbygning af eksisterende bygninger i Bagsværd