UgensErhverv.dk

Husk at forsikre dig med en kaskoforsikring

ANNONCE: Har du en bil? Så har du helt sikkert også en bilforsikring, hvis uheldet skulle være ude, eller du på anden måde får brug for forsikringen til at hjælpe dig med at holde dig selv og din bil godt kørende.

01-03-2024

Men, har du også overvejet at have en kaskoforsikring? Selvom det er et tilvalg, så er der faktisk mange fordele ved den ekstra forsikring, som kan lette dit sind og dine bekymringer, for den kan hjælpe dig i mange situationer. På https://www.codan.dk/privat/forsikringer/kaskoforsikring kan du læse meget mere om, hvilken type af kaskoforsikring, som kunne være gavnligt for dig, og desuden hvordan du kan finansiere den.

Hvad dækker en kaskoforsikring?

Hvis du ikke er helt klar over, ved en kaskoforsikring dækker, så kan du få et hurtigt overblik her.

 

-     Modsat den ansvarsforsikring, som du sikkert allerede har, så kan kaskoforsikringen dække skader på din bil. Det kan eksempelvis være, hvis du er udsat for en brand, hærværk, tyveri eller på anden måde får skader udefra på din bil. Dermed er du garanteret, at du ikke selv står med en kæmpe uforskyldt regning.

-     Forsikringen kan også hjælpe dig med krisehjælp, hvis du skulle være udsat for en ulykke. Uanset om du har en bil eller en motorcykel, så kan du få krisehjælp i den akutte situation. Selvom du ikke håber, at du får brug for krisehjælp, så er det trygt at vide, at den er der.

-     Det er faktisk også sådan, at hvis din egen bil skal på værksted, så kan du få en lånebil stillet til rådighed, så du ikke skal til at cykle rundt imens bilen bliver repareret.

Der er altså en del fordele ved at tegne sig en kaskoforsikring, så er du blevet overbevist om, at du skal have tegnet én, så kan du gå på hjemmesiden og undersøge dine muligheder for en kaskoforsikring.

 

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Kun 13 procent af danskere forventer at investere i energioptimering af deres bolig i år. Det viser en undersøgelse fra Exometric, der peger på økonomien som den største barriere

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

Når Børsen skal genopbygges, bør bæredygtighed være et af de bærende principper. Sådan lyder det fra Konstruktørforeningens formandskab, som opfordrer politikerne til at fjerne de benspænd, der ligger i de nuværende dokumentationskrav

Flot hæder til Carl Ras

Flot hæder til Carl Ras

Engrosvirksomheden Carl Ras har vundet Great Place To Work's konkurrence om Danmarks bedste arbejdspladser i kategorien for mellemstore virksomheder