UgensErhverv.dk
Ny Weinig kehlemaskine fra JUNGET A/SSe den nye Weinig Unimat 300 kehlemaskine til Okto

Ny Weinig kehlemaskine fra JUNGET A/S

Oplev den nye Unimat 300 kehlemaskine til Oktoberfesten hos JUNGET A/S

05-10-2004

I samarbejde med Weinig – verdens største producent af kehlemaskiner med mere end 60.000 installationer på verdensplan – præsenterer JUNGET A/S en helt ny kehlemaskine: Unimat 300. Unimat 300 er en effektiv ”lillebror” til kehlemaskinerne Unimat 1000, 2000 og 3000 med sine 5 kraftige motorer. Unimat 300 er ligeledes meget prisgunstig, idet den koster under 300.000 kr. Den lille kompakte kehlemaskine kan opleves på JUNGET A/S´ Oktoberfest, som afholdes d. 27.-30. oktober i Århus.

Unimat 300 er særdeles egnet til mindre virksomheder, som ønsker en fleksibel maskine, der kan profilere emnerne på alle 4 sider, men som ikke ønsker at investere i en større kehlemaskine.

Med Unimat 300 fastholder Weinig den høje kvalitet, som er Weinigs kendemærke. Maskinen bliver seriefremstillet på samlebånd i Tyskland på samme måde som mange af de kendte tyske bilmærker.

Som alle andre Weinig kehlemaskiner er Unimat 300 opbygget omkring en støbegodsstander, således at svingninger undgås, og en stabil og perfekt bearbejdning opnås. Herved sikres en høj overfladekvalitet på alle typer bearbejdning.

Maskinen er udstyret med følgende:
• Afretterspindel med falsindretning: 7,5 hk
• Højre/venstre spindel samlet: 15 hk
• Overspindel: 10 hk
• Underspindel med træindlæg for savklinger: 10 hk

Unimat 300 har en stor arbejdsbredde på 13-230 mm og en stor arbejdshøjde på 6-120 mm. Maskinen er udstyret med et frekvensreguleret fremtræk på 6-12 m/min.

Maskinen er nem at betjene med alle betjeningselementer placeret på maskinens forside. Alle akser på spindlerne er udstyret med mekanisk digitale ure. Maskinen er udstyret med Digi-Set for venstre og overspindler.

Maskinen kan besigtiges på til Oktoberfesten hos:
JUNGET A/S, Viborgvej 202, 8210 Århus V.
Den 27.-30. oktober 2004
Onsdag-fredag kl. 13-18. Lørdag kl. 9-14

På Oktoberfesten vil der desuden være mulighed for at se og afprøve hele JUNGET A/S´ brede produktprogram til bearbejdning af træ, aluminium og plast.

Tilmelding kan ske til marketing@junget.dk.

Brochurer

Færre klager over håndværkerens arbejde

Færre klager over håndværkerens arbejde

Byggeriets Ankenævn modtog sidste år 693 klagesager. Det er et fald på 48 sager i forhold til 2018, og det laveste antal i tre år. Det er cirka hver tredje boligejer, der får helt eller delvist medhold

Arbejde for milliarder venter på de unge i kloakken

Arbejde for milliarder venter på de unge i kloakken

Danske Kloakmestre og Byggeriets Uddannelser stikker hovederne sammen for at imødegå katastrofal mangel på rørlæggere og kloakmestre

Kom på forkant med det digitale samarbejde i byggeriet

Kom på forkant med det digitale samarbejde i byggeriet

To nye BIM-standarder er netop udkommet på dansk. Standarderne skal være med til at lette samarbejdet mellem byggeriets parter, uanset om man er stor entreprenør eller mindre underleverandør

Byg hurtigt og bæredygtigt med krydslamineret træ

Byg hurtigt og bæredygtigt med krydslamineret træ

Træinformation sætter fokus på de muligheder, der opstår, når man bygger med krydslamineret træ