UgensErhverv.dk

Har din virksomhed brug for livestreaming?

ANNONCE: Står din virksomhed overfor en stor produktlancering, marketing kampagne, strategimøde eller noget helt tredje?

17-11-2023

Så er det muligt, at I har brug for at live streame det. Men hvordan sikrer man lige, at intet går galt undervejs? Det kan I læse om i denne korte oversigt.

Hvornår bør I bruge livestreaming?

Din virksomhed kan bruge live streaming til mange forskellige events. Det kan være i forbindelse med en lancering af et nyt produkt, som I gerne vil skabe noget opmærksomhed omkring. Det kan også være i forbindelse med et møde eller tale, hvor alle virksomhedens afdelinger på tværs af landet deltager. Uanset hvad baggrunden måtte være, er det selvfølgelig vigtigt, at der ikke opstår tekniske problemer under livestreamingen.

Almindelige udfordringer

Der er mange forskellige udfordringer forbundet med livestreaming - især når det foregår på en stor skala. Der kan være problemer med forbindelsen, som kan skabe forsinkelser i den ene eller anden ende. Forbindelsen kan blive afbrudt og så kommer der pres på for at genoprette den i en fart. Derudover kan folk måske være uerfarne i live streams, hvilket kan føre til fejl. Livestreaming er – ligesom mange andre teknologier – en delikat størrelse, som kræver meget træning og øvelse. Derfor kan det være en god idé at få hjælp udefra.

Få kompetent hjælp

Hvis din virksomhed skal bruge livestream som en del af en produktlancering, et møde eller offentliggørelse, kan I med fordel få hjælp fra professionelle. Der er nemlig rigtig mange ting, som kan gå galt i løbet af en livestream. Alt lige fra dårlig forbindelse, afbrydelser og menneskelige fejl kan få en livestream til at køre af sporet. Det vil I selvfølgelig gerne undgå og derfor er det bedst at få hjælp fra folk med masser af erfaring med den slags events. Så minimerer I risikoen for, at noget går galt undervejs.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Bred politisk aftale mellem regeringen, DanmarksDemokraterne, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet om at bekæmpe social dumping

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Gevinsterne ved social dumping har været så store, at de lyssky entreprenører har ifølge BAT været ligeglade

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

SMVdanmarks administrerende direktør er stærkt utilfreds med, at erhvervsministeren bagatelliserer, at store virksomheder ’tvinger’ eksempelvis håndværkerfirmaer til at acceptere meget lange betalingsfrister