UgensErhverv.dk

Nøgletal for rådgivere forberedes

Temagruppe er dannet for at få rådgiverne inddraget i nøgletalssystemet.

04-10-2004

Temagruppe er dannet for at få rådgiverne inddraget i nøgletalssystemet

Det såkaldte nøgletalssystem i byggebranchen har bredt sig fra de udførende til nu også at skulle omfattende byggeriets rådgivere.

Det er Byggeriets Evalueringscenter, der har nedsat en temagruppe med repræsentanter fra byggeriets parter, som har fået til opgave at opbygge et system bygherrerne kan bruge, når de skal vælge rådgivere til byggeprojekter.

- Indtil nu er det alene de udførende, der har skullet have deres byggeprojekter evalueret. Men skal nøgletalssystemet have mening, må andre dele af byggeprocessen også inddrages. Og rådgiverenes ydelser er i den forbindelse et vigtigt omdrejningspunkt, siger adm. direktør Curt Liliegreen, Byggeriets Evaluerings Center.

Nøgletalssystemet skal fokusere på nogle få og enkle oplysninger og skal samlet danne baggrund for en karakterbog for rådgivervirksomheder.

Set med bygherrernes øjne skal nøgletallene afspejle rådgivernes forskellige kompetencer og medvirke til at flytte fokus væk fra de billigste ydelser til dem, der ud fra en samlet betragtning giver kunden størst mulig værdi.

Nøgletalssystemet forventes færdigt til februar 2005.

- nn

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Gipsplade af askeaffald skal forhindre brand i flygtningelejre

Gipsplade af askeaffald skal forhindre brand i flygtningelejre

En ny gipsplade, der er baseret på store dele askeaffald fra blandt andet forbrændinger og brugte askebriketter, kan ifølge en ny startup afhjælpe problemer i to af verdens største kriser: Flygtninge- og klimakrisen

Konkurser i byggeriet (Uge 48/2022 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 48/2022 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Klassisk håndværk til restaurering af unik kulturarv

Klassisk håndværk til restaurering af unik kulturarv

En række af Danmarks største fonde bidrager til en gennemgribende restaurering af Danmarks smukkeste organisationsbygning – Børsen i København

Kemp & Lauritzen og MT Højgaard får over en milliard for ny Novo-fabrik

Kemp & Lauritzen og MT Højgaard får over en milliard for ny Novo-fabrik

600 millioner kroner. Så meget får Kemp & Lauritzen og Novo Nordisk hver for at opføre en produktionsbygning samt om- og tilbygning af eksisterende bygninger i Bagsværd