UgensErhverv.dk

Nøgletal for rådgivere forberedes

Temagruppe er dannet for at få rådgiverne inddraget i nøgletalssystemet.

04-10-2004

Temagruppe er dannet for at få rådgiverne inddraget i nøgletalssystemet

Det såkaldte nøgletalssystem i byggebranchen har bredt sig fra de udførende til nu også at skulle omfattende byggeriets rådgivere.

Det er Byggeriets Evalueringscenter, der har nedsat en temagruppe med repræsentanter fra byggeriets parter, som har fået til opgave at opbygge et system bygherrerne kan bruge, når de skal vælge rådgivere til byggeprojekter.

- Indtil nu er det alene de udførende, der har skullet have deres byggeprojekter evalueret. Men skal nøgletalssystemet have mening, må andre dele af byggeprocessen også inddrages. Og rådgiverenes ydelser er i den forbindelse et vigtigt omdrejningspunkt, siger adm. direktør Curt Liliegreen, Byggeriets Evaluerings Center.

Nøgletalssystemet skal fokusere på nogle få og enkle oplysninger og skal samlet danne baggrund for en karakterbog for rådgivervirksomheder.

Set med bygherrernes øjne skal nøgletallene afspejle rådgivernes forskellige kompetencer og medvirke til at flytte fokus væk fra de billigste ydelser til dem, der ud fra en samlet betragtning giver kunden størst mulig værdi.

Nøgletalssystemet forventes færdigt til februar 2005.

- nn

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Bestyrelsen i MT Højgaard Holding har med virkning fra i dag ansat Steffen Baungaard som ny administrerende direktør og koncernchef

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Trods verserende retssag ved EU-Domstolen, SKAL Danmark indføre mindstelønsdirektivet, inden der er faldet dom i sagen

Byggearbejdere  i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Byggearbejdere i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Arbejdstilsynet ved ifølge folketingsmedlem fra Enhedslisten, at byggearbejderne går i en potentiel kræftbombe. Men der gribes ikke tilstrækkeligt ind

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Det tidligere medlem af EU-Parlamentet, Søren Søndergaard fra Enhedslisten, er ikke overrasket over, at Danmark - trods retssag ved EU-Domstolen - tvinges til at gennemføre Mindstelønsdirektivet