UgensErhverv.dk

Styrk fællesskabet på arbejdspladsen

ANNONCE: Du bruger mange af dine vågne timer på arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt, at du har et godt forhold til dine kolleger. Men hvad kan man gøre for at styrke følelsen af fællesskab på arbejdspladsen. Det kan du læse mere om her.

03-11-2023

 

Fælles frokost og frugtordning

Det er en god idé at lægge arbejdet fra sig, slappe af og snakke med kollegerne – gerne om noget andet end arbejde. En frokostordning er en glimrende og nem måde at opnå dette. På den måde kan folk nemlig samles om noget lækkert mad, som kan få sat gang i en god samtale. Der er mange leverandører, som tilbyder Frugt til virksomheder, institutioner, skolefrugt, FrugtKasser og firmafrugt. Vi er frugt til virksomheder.

Aktiviteter uden for arbejdspladsen

Nogle gange kan det være en god idé at ryste posen og invitere medarbejderne med til en aktivitet, som ligger uden for arbejdstiden og som ikke har noget med arbejde at gøre. Det kan være alt fra et restaurantbesøg til en teambuilding-øvelse. På den måde kan de ansatte se hinanden uden for arbejdspladsen, hvilket ofte fører til en mere afslappet stemning, hvor folk kan lære hinanden bedre at kende. Når først isen er brudt, vil omgangen på arbejdspladsen også blive mere afslappet og venskabelig.

Den rette indretning på kontoret

Du tænker måske over det, men den rette indretning på kontoret kan have stor indflydelse på dynamikken og følelsen af fællesskab på et kontor. Hvis alle ansatte sidder i hver deres bås med dårlige muligheder for en uformel snak, kan det være svært at få et godt fællesskab på arbejdspladsen. Derfor er det en god idé at gøre det let for folk at kommunikere, blandt andet ved at samle folk i større kontorlokaler, hvor folk kan komme hinanden ved. Derudover er et frokostlokale også en god idé, så de ansatte ikke spiser frokost ved deres egne skriveborde.

 

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Rockwool får ny direktør

Rockwool får ny direktør

Jens Birgersson fortsætter som administrerende direktør, indtil Jes Munk Hansen, der i dag er administrerende direktør i Terma, tiltræder i Rockwool senest den 1. september 2024

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 9/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Kan koste dyrt for boligkøbere ikke at skrotte den gamle brændeovn

Ifølge reglerne skal alle boligkøbere oplyse, om der findes brændeovn eller pejseindsats, når de har købt ny bolig. Er brændeovnen fra før 2003, skal den skrottes

Dansk Boligbyg går konkurs

Dansk Boligbyg går konkurs

Ifølge flere medier er Dansk Boligbyg taget under konkursbehandling