UgensErhverv.dk

B2B-salg – sådan bliver du dygtig til det

ANNONCE: Din virksomhed er dybt afhængig af, at du kan forstå, hvordan du skal sælge dine produkter til de rette virksomheder.

22-09-2023

Det handler ofte om langt mere end blot produktet, for en god relation er mindst lige så vigtigt for at en engangshandel bliver til en fast bestilling. I denne artikel får du tips til, hvordan du dygtiggør dig i B2B-salg!

Kom i salgstræning

Det kan være en fordel for dig at komme i B2B salgstræning, så du effektivt kan blive dygtig til, hvordan du skal behandle din virksomhedskunder. Her kan du fx få indblik i betydningen af din virksomheds relation til din kunder. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvordan du naturligt opbygger en pålidelig tillid til dine kunder. Tænk på dig selv som kunde. Hvordan bider du på krogen? Er det ved at have et ansigt udadtil? Skal du besøge dine kunder? Skal du have kendte mennesker eller større virksomheder til at godkende dine produkter?

Det kan være spændende at skulle brainstorme idéer, der kan hjælpe dig til at blive en dygtig sælger i B2B, men det kan være svært at vide, hvordan du selv skal nå i mål. Derfor kan salgstræning være den perfekte løsning.

Kend dine kunder

Du er nødt til at kende dine kunder for at vinde dem over. Hvis du kan lære at forstå dine enkelte kunders behov, vil du også kunne skræddersy salgsstrategier, der er effektive for at nå i mål. Husk desuden, at et salg ikke skal være en afslutning med kunden, for så risikere du at tabe kunden. Det er vigtigt at vide, hvordan du bibeholder dine kunder, så det også er dig, de kommer til, næste gang de mangler samme varer. Du kan fx tilbyde eftersyn, hvis det er relevant for dine produkter eller tilbyde rabatter på kundens næste køb.

 

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Bestyrelsen i MT Højgaard Holding har med virkning fra i dag ansat Steffen Baungaard som ny administrerende direktør og koncernchef

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Trods verserende retssag ved EU-Domstolen, SKAL Danmark indføre mindstelønsdirektivet, inden der er faldet dom i sagen

Byggearbejdere  i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Byggearbejdere i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Arbejdstilsynet ved ifølge folketingsmedlem fra Enhedslisten, at byggearbejderne går i en potentiel kræftbombe. Men der gribes ikke tilstrækkeligt ind

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Det tidligere medlem af EU-Parlamentet, Søren Søndergaard fra Enhedslisten, er ikke overrasket over, at Danmark - trods retssag ved EU-Domstolen - tvinges til at gennemføre Mindstelønsdirektivet