UgensErhverv.dk

Indret din restaurant eller café med stil

ANNONCE: Hvis du står som bestyrer for en restaurant eller en café, der enten er under renovation eller endnu ikke er åbnet, så leder du måske efter indretningsideer til det generelle udseende.

31-05-2023

Netop det får du her, hvor ideer lige fra loungemøbler indendørs til hvilke pæne borde og stole, du bør vælge, gennemgås.

Lænestole og sofaer

Det er måske ikke det første, der falder en ind, når man tænker på en restaurant eller cafe, men loungemøbler indendørs kan virkelig være en god måde, at skabe en hyggelig atmosfære på. Med loungemøbler indendørs bliver stemningen en smule mere intim og hyggelig – ikke helt så opstillet som med sædvanlige borde og stole. De kan både arrangeres i området, hvor det ikke nødvendigvis er tiltænkt spisning, men uden problemer kan der også lægges op til indtagelse af mad. Hvis loungemøbler til indendørs brug lyder som noget for dig og din restaurant, så er det bare med at finde de rigtige!

Pæne borde og stole

Naturligvis kan man sjældent nøjes med loungemøbler og lækre sofaer, og dermed kommer det næste til indretning. Borde og stole, der i de flestes øjne, er mere egnede til spisning. Disse giver et mere professionelt og rent udtryk – mere restaurant end café, hvis det skal opstilles i en sådan grad. Det betyder dog ikke at de ikke kan bruges til det ene eller omvendt. Vigtigst handler det om at finde nogle sæt, der passer ind i både det æstetiske udtryk for restauranten eller caféen, og at de samtidig er behagelige at sidde ved!

Bardisk og reoler

Ingen café eller restaurant uden bardisk og reoler til opbevaring bag disken – sådan er det i hvert fald for de fleste. Igen er praktikaliteten i højsæde, men det er både vigtigt og også muligt at finde løsninger, der passer ind i stedets æstetik!

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Bred politisk aftale mellem regeringen, DanmarksDemokraterne, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet om at bekæmpe social dumping

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Gevinsterne ved social dumping har været så store, at de lyssky entreprenører har ifølge BAT været ligeglade

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

SMVdanmarks administrerende direktør er stærkt utilfreds med, at erhvervsministeren bagatelliserer, at store virksomheder ’tvinger’ eksempelvis håndværkerfirmaer til at acceptere meget lange betalingsfrister