UgensErhverv.dk

Sådan får du trykt dine minder

ANNONCE: Sommeren er en tid fyldt med sjove oplevelser og skønne minder med familien. Hvad er bedre end at forevige disse øjeblikke i flotte billeder, som kan hænge på væggen i dit hjem?

26-05-2023

I denne artikel kan du hente inspiration til, hvorledes du får gemt alle de vigtige minder!

Gør brug af et trykkeri

En måde at få trykt de flotteste billeder er at vælge en god fototjeneste, som kan hjælpe med at levere de bedste resultater. find trykkeri her!

I vil gerne have billeder i høj kvalitet, så her er nogle tips til at få de flotteste billeder:

1. Vælg en høj opløsning
Sørg for at tage billeder i en høj opløsning, så du er sikker på, at de kan blive forstørret uden at miste kvalitet. De fleste smartphones tager billeder i høj opløsning, så du kan sagtens bruge din telefon til at tage billeder i stedet for at bruge et billigt kamera.

2. Vælg den rigtige størrelse
Overvej, hvor du vil hænge dine billeder, og vælg den rigtige størrelse til at matche rummets størrelse og stil.

Lav en fotobog

Udover at få trykt billeder kan du også overveje at lave en fotobog, som samler alle dine sommerminder på en flot og overskuelig måde. Fotobøger kan bestilles online, og du kan designe din egen bog med dine egne billeder og tekster.

Sommerferien kan også foreviges i en scrapbog. Det er en kreativ måde at samle alle dine minder på, og det er en sjov aktivitet, som hele familien kan være med til. Saml alle dine souvenirs, postkort, billeder og billetter fra sommerferien og lav en flot scrapbog, som kan stå fremme på reolen i stuen.

Uanset hvilken måde du vælger at forevige sommerens minder på, så er det en god idé at gøre det lige efter jeres ferie, så I får det gjort!

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 49/2023 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 49/2023 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Vildt - Vildt - Vildt!

Vildt - Vildt - Vildt!

Dansk Folkepartis skattepolitiske ordfører er rystet over enormt millionbeløb til Skatteministeriets anvendelse af Kammeradvokaten i forbindelse med udarbejdelsen af det nye ejendomsskattesystem

Renovering bliver en guldgrube for de mindre byggevirksomheder

Renovering bliver en guldgrube for de mindre byggevirksomheder

Genbrug af materialer og renoveringer og bliver i stigende grad et alternativ til nedrivning og nybyggeri

Hvem har ansvaret ved PCB-forurening i bygninger?

Hvem har ansvaret ved PCB-forurening i bygninger?

Selvom stoffet PCB har været forbudt i byggematerialer siden 1977, så er det stadigt lovpligtigt at screene for stoffet, ligesom der gælder strenge regler for håndtering og bortskaffelse