UgensErhverv.dk

Sådan styrker du din virksomhed

ANNONCE: En stærk virksomhed handler blandt andet om at have et personale, som er fit-for-fight. For at opnå dette, er det vigtigt at passe på og styrke dit personale i virksomheden.

15-05-2023

Dette kan gøres på mange måder, men det er for eksempel særlig vigtigt at have øre og øjne ude hos dit personale, og regelmæssigt mærke efter, om alt køre som det skal. Her er nogle tips til, hvordan du kan styrke dit personale, men du kan også søge professionel hjælp hos erhvervscoaching i København, og booke et udviklingsforløb til dig og dit personale.

Hav fokus

Det er vigtigt at have et klart fokus i sin virksomhed. Hvad er jeres mål? - og hvordan når I bedst hen til jeres mål? Derfor kan det være vigtigt at melde en klar forventningsafstemning ud til dit personale, så ingen mister den røde tråd under arbejdet. Nogle gange kan man godt miste motivationen til arbejde, hvis ikke du og dit personale ikke kan se meningen med det. Løbende er det af den grund vigtigt at minde dig selv og dit personale om, hvilke roller i hver især har for at få ’møllen til at dreje rundt’, og hvordan I sammen får tingene til at gå op i en højere enhed.

Bedre lederstil

En god lederstil er blandt andet at kunne koordinere og organisere sin arbejdsplads og de forskellige områder, der arbejder heri. Derudover er en god leder også en, der kan sætte sig på niveau med sine medarbejdere. Derfor kan det være godt at have en føler ude i personalet, og være opmærksom på, om alle har det godt. Det kan for eksempel være svært at udføre et optimalt arbejde, hvis en medarbejder har andre ting at døje med, såsom problemer derhjemme. Det kan være, nogle i dit personale har brug for en ekstra snak eller lidt ekstra opmuntring.

 

 

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Bred politisk aftale mellem regeringen, DanmarksDemokraterne, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet om at bekæmpe social dumping

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Gevinsterne ved social dumping har været så store, at de lyssky entreprenører har ifølge BAT været ligeglade

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

SMVdanmarks administrerende direktør er stærkt utilfreds med, at erhvervsministeren bagatelliserer, at store virksomheder ’tvinger’ eksempelvis håndværkerfirmaer til at acceptere meget lange betalingsfrister