UgensErhverv.dk

Derfor skal du have en bilforsikring

ANNONCE: Der er rigtigt mange mennesker, som investerer i en bil på et tidspunkt i deres liv. Men en bil er en god og stor investering, og der medfølger mange ting, som man skal huske på.

26-01-2023

En bilforsikring er bl.a. noget af det, som er ekstra nødvendigt at anskaffe sig. Læs med her og find ud af, hvorfor du skal have en bilforsikring som bilejer.

Hvad er en bilforsikring?

En bilforsikring er vigtigt, hvis du ejer en bil. Klik her for mere information om bilforsikring.

En bilforsikring sørger for at du har en lovpligtig ansvarsforsikring og en frivillig kaskoforsikring. Denne ansvarsforsikring dækker de skader, som ejeren af bilen påfører andre eller de ejendele som andre ejer. Når du ejer en bil i Danmark, så er det lovpligtigt at du har en ansvarsforsikring. Din bilforsikring dækker altså at nogle af de skader bliver dækket.

Hvorfor er det smart med en bilforsikring?

Der er flere grunde til at det er smart med en bilforsikring. For det første så er du dækket, hvis der sker noget. Der er ingen selvrisiko, hvis du oplever brand, hærværk eller tyveri, og derfor bør du virkelig overveje at anskaffe dig en bilforsikring. Du kan også få en god handel, for jo mindre du kører i bilen, jo mindre skal du også betale for din bilforsikring.

Vejhjælp

Hvis du har en bilforsikring, er det også muligt at få vejhjælp. Nye opfindelser gør, at hvis du har en bilforsikring hos Alm. Brand, så kan du tracke din vejhjælp og følge med på mobilen, hvor langt den er. Det er virkelig smart, for på den måde ved du, hvor langt din vejhjælp er og hvor lang tid du skal vente endnu.


Der er rigtigt mange fordele ved at have en bilforsikring, og det er noget du bliver nødt til at få anskaffet dig.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Hvordan kommer man i gang med den bæredygtige omstilling som virksomhed i byggebranchen? Det og mange andre spørgsmål gav bæredygtighedschef i Lemvigh-Müller, Pernille Kiær svar på i seneste udgave af BygTek Live. Se eller gense det her

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

120 medarbejdere mister jobbet ved konkursen, der kommer efter længere tids skriverier i pressen om udeblevne udbetalinger, og flere underleverandører står nu til at få en lang næse

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Men som helhed er dansk økonomi bomstærk, og statskassen er fyldt op over alle kanter