UgensErhverv.dk

Alle virksomheder kan have gavn af en tyverialarm

ANNONCE: En tyverialarm er ikke kun relevant, når du har en butik, der sælger fysiske produkter. Også mange servicevirksomheder kan med fordel investere i en tyverialarm, der alarmerer en kontrolcentral ved indbrud.

15-12-2022

Især håndværkere med dyrt værktøj liggende i værkstedet kan være meget udsatte for tyveri, og sørger du for at få en tyverialarm, er der nogen, der kan reagere ved indbrud.

Skaf alarmen, som dit forsikringsselskab kræver du har

Søger du en tyverialarm til erhverv, kan du overveje en AIA-verificeret alarm, siden den kan være nødvendig for at leve op til dit sikringskrav fra forsikringsselskabet. Skal du på jagt efter en tyverialarm til erhverv, skal du tage stilling til, om du ønsker et samlet alarmsystem, der alt efter dets konkrete udformning kan hjælpe dig med at reagere hurtigt og på de rigtige ting, så det ikke bare vil detektere glasbrud eller opbrud af døre.

Et samlet alarmsystem giver dig mulighed for fuld beskyttelse

Et alarmsystem vil fx kunne detektere, om døre eller vinduer står åbne, opdage røg eller give lyd fra sig, når et rum når en vis temperatur. Og selvfølgelig kan sådan et alarmsystem også tale sammen med videoovervågning og brandsikring. Kontakt et firma inden for sikkerhedsservice – så bliver du sat ind i, hvordan en tyverialarm til erhverv eller et omfattende alarmsystem kan se ud.

Læs mere om tyverialarm til erhverv og kontakt en sikkerhedsekspert

Klik her for mere information om tyverialarm til erhverv, hvor du også vil kunne læse om samspillet mellem sikringsniveauer og forsikringer. Har du værdifulde sager i virksomhedens lokaler, ønsker et forsikringsselskab selvfølgelig, at du ikke blot låser dem inde, men bl.a. sørger for at få alarmer, der kan afskrække indbrudstyve fra at bryde ind – eller sørger for, nogen på en alarmcentral rykker ud.

Læs mere om de løsninger, du kan overveje at få til dit firma. Kontakt en en sikkerhedsekspert.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Hvordan kommer man i gang med den bæredygtige omstilling som virksomhed i byggebranchen? Det og mange andre spørgsmål gav bæredygtighedschef i Lemvigh-Müller, Pernille Kiær svar på i seneste udgave af BygTek Live. Se eller gense det her

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

120 medarbejdere mister jobbet ved konkursen, der kommer efter længere tids skriverier i pressen om udeblevne udbetalinger, og flere underleverandører står nu til at få en lang næse

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Men som helhed er dansk økonomi bomstærk, og statskassen er fyldt op over alle kanter