UgensErhverv.dk

Lad andre om at sætte firmaets nye webshop op

ANNONCE: Skal du sætte en webshop op, så er det ikke ligegyldigt, om dine kunder er andre erhvervsdrivende, eller om de er private forbrugere.

12-12-2022

Bevares: Du kan sagtens sætte en ny webshop op, der tilgodeser begge grupper kunder, men nogle essentielle features bør især en B2B-webshop ikke være foruden.

Fx giver det god mening at have kundelogin på en B2B-webshop med genbestillingsfunktion, hvis du ved, folk skal bruge dine produkter for at kunne føre virksomhed (fx hvis du sælger byggematerialer).

Få en webshop med responsivt design

Har du brug for at sætte en webshop op, kan du slippe for at stå med det tekniske selv ved at lade webshop-udviklere gøre det hele. De kan både sætte en visuelt flot frontend op (altså den del af din webshop, kunder ser) og levere en sikker og stabil backend. De kan også sørge for, at din webshop får et såkaldt responsivt design, så den vil se præsentabel og professionel ud på alle slags skærme.

Giv kunderne deres foretrukne betalingsmuligheder

Nu er det godt at kunne stille så mange betalingsmuligheder til kundernes rådighed som muligt, så de kan benytte den betalingsform, de foretrækker. Det kræver en smule teknisk indsigt at tilpasse en webshop, så den kan acceptere betaling med forskellige kort og mobile betalingsløsninger, men også dette kan du lade andre stå med. Webshop-udviklere ved, hvordan de får det hele til at virke.

En webshop kræver vedligehold

I tide og utide vil der være noget med din webshop, der ikke dur. Fejlen kan ligge hos dig, eller den kan ligge ude hos kunderne eller et tredje sted. I sådan en situation har du brug for professionel support, og det kan du få fra mange af de firmaer, der også sætter webshops op. Og det er ikke kun, når noget går galt, support kan bruges. Webshoppens forskellige systemer skal løbende opdateres.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Hvordan kommer man i gang med den bæredygtige omstilling som virksomhed i byggebranchen? Det og mange andre spørgsmål gav bæredygtighedschef i Lemvigh-Müller, Pernille Kiær svar på i seneste udgave af BygTek Live. Se eller gense det her

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

120 medarbejdere mister jobbet ved konkursen, der kommer efter længere tids skriverier i pressen om udeblevne udbetalinger, og flere underleverandører står nu til at få en lang næse

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Men som helhed er dansk økonomi bomstærk, og statskassen er fyldt op over alle kanter