UgensErhverv.dk

Spar penge på elregningen: sammenlig priser og vælg den billigste udbyder

ANNONCE: I en moderne dansk bolig er diverse elektriske apparater en fast del af dagligdagen. Der skal naturligvis lys i lamperne, mens også tv, køleskab og meget andet er helt uundværligt i enhver dansk familie.

28-11-2022

Derfor kan det være svært at skrue ned for elforbruget – også selvom elpriserne har været på et historisk højt niveau i løbet af året.

Men du kan faktisk spare penge på elregningen, selvom du ikke har mulighed for at skrue mere ned for dit elforbrug. Der kan nemlig være penge at hente ved at skifte til et andet elselskab, da priserne på el varierer fra selskab til selskab.

Derfor er det værd at følge med i udviklingen af priser hos landet forskellige udbydere. Det kan dog være en svær opgave, for der findes et væld af forskellige elselskaber, der alle har forskellige priser. Heldigvis kan du lave en nem sammenligning af elpriser online, så du hurtigt og nemt kan få det store overblik.

Her kan du sammenligne priser fra mere end 20 forskellige elselskaber, så du altid hurtigt kan få overblik over dine muligheder for at spare penge ved at skifte til en anden udbyder. Elpriserne følges løbende og opdateres en gang om måneden, hvor det er en god idé at kigge med jævnligt, så du altid kan finde ud af, om du kan spare penge ved at finde et andet elselskab.

Hvor meget varierer priserne på el?

Priserne på el varierer fra landsdel til landsdel, hvor det generelt er lidt dyrere at bruge strøm øst for Storebælt. Men der er som nævnt også forskelle inden for de forskellige landsdele, og her afhænger priserne af, hvilket elselskab du vælger.

Der kan være forskelle i priserne på helt op mod 20 øre pr. kWh., og selvom det måske ikke lyder af så meget, så kan selv små prisforskellige give store besparelser på årlig basis. En gennemsnitlig dansk familie med to forældre og børn, der bor i et hus på 150 m2, har et årlige elforbrug på 4500 kWh. Det er mange kWh, og hvis du kan spare 20 øre pr. kWh, kan du skære næsten 1000 kr. af din årlige elregning ved at skifte til en billigere udbyder.

Derfor er det altid relevant at følge med i elpriserne hos de forskellige elselskaber, da det kan ende med at blive en god investering.

 

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 5/2023 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 5/2023 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Byggeskandale: Budget overskredet med over 175 procent på Niels Bohr byggeri

Byggeskandale: Budget overskredet med over 175 procent på Niels Bohr byggeri

Oprindelige bevilling var cirka 1,8 milliarder kroner. Det endelige resultat bliver ifølge Transportministeriet på cirka 5,0 milliarder kroner. Voldgiftssager med erstatningskrav på 1,6 milliarder kroner mod entreprenører er ikke afgjort

Unødvendig langstrakt og bureaukratisk proces

Unødvendig langstrakt og bureaukratisk proces

Videncenter for Cirkulær Økonomi i Byggeriet (VCØB) opfordrer til, at det offentlige går forrest med krav om at bygge ud fra cirkularitet, totaløkonomi og CO2-besparelser.

København jubler over faldende Byggesagsbehandlingstider

København jubler over faldende Byggesagsbehandlingstider

Teknik- og miljøborgmesteren i Københavns Kommune skyder skylden for lange sagsbehandlingstider på en mangelfuld udrulning af BR 18 uden de nødvendige vejledninger til borgere og kommuner, men glæder sig over en reduceret sagspukkel