UgensErhverv.dk

Få din webshop opdateret med nye betalingsløsninger

ANNONCE: Har I en virksomhed, der er i rivende udvikling? Med webshops, der er afhængige af, at kunderne kommer forbi, er det vigtigt, at der er helt styr på det praktiske.

18-11-2022

Måske I tidligere har kunnet nøjes med, at kunderne kunne betale med kort, men det kan godt forventes, at I hen ad vejen får brug for at udvide jeres betalingsløsninger, så kunderne har et bredere udvalg at vælge mellem.

Din betalingsgateway er den software, der sikrer, at kunderne kan betale online for deres varer i en webshop. Men måden, den er bygget op på, og det, den skal indeholde, er vidt forskelligt, alt efter hvad det er, du ønsker. Nogle har det fint med, at diverse kortbetalinger er løsningen. Det er for eksempel muligt at implementere betalingsmuligheder med Visa og MasterCard frem for udelukkende at have åbnet for betaling med Dankort.

Lad kunderne betale med mobilen

Du kender det sikkert godt – det med, at du egentlig ikke lige har dit kort ved hånden, når du står og skal betale for noget online. Det er irriterende, at man skal til at finde pungen. Til gengæld er der rigtig mange netkøb, der bliver foretaget fra telefonen, og så er det oplagt at kunne betale med Apple eller Google pay, hvor man allerede har sin telefon og dermed betalingsløsning lige ved hånden. Efterhånden er der rigtig mange, der har adgang til de digitale betalingsløsninger.

MobilePay er også en af de betalingsløsninger, rigtig mange har brugt over de seneste år. I kan kigge på de forskellige betalingsløsninger, der er, og se, hvad I kan få ud af dem hver især. Der vil være en form for gebyr ved at implementere en sådan løsning. Til gengæld er I meget mere tilgængelige for jeres målgruppe, hvilket forhåbentlig kan betyde, at I kan udvide jeres kundebase en hel del fremover.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Sådan er Lemvigh-Müller blevet klar til den bæredygtige omstilling

Hvordan kommer man i gang med den bæredygtige omstilling som virksomhed i byggebranchen? Det og mange andre spørgsmål gav bæredygtighedschef i Lemvigh-Müller, Pernille Kiær svar på i seneste udgave af BygTek Live. Se eller gense det her

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

Vrede underleverandører fik ingen betaling: Muffbyg er gået konkurs

120 medarbejdere mister jobbet ved konkursen, der kommer efter længere tids skriverier i pressen om udeblevne udbetalinger, og flere underleverandører står nu til at få en lang næse

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 12/2023 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Stram Finanslov skærper krigen mod inflationen

Men som helhed er dansk økonomi bomstærk, og statskassen er fyldt op over alle kanter