UgensErhverv.dk

Går folk ned med stress? Kontakt en erhvervspsykolog

ANNONCE: Præcist som der er en grænse for, hvad folk kan løfte, før deres muskler siger stop, så vil folks psyke på et tidspunkt knække, når de omringes med stressfaktorer dag ud og ind.

17-10-2022

Den kyniske (og forkerte) reaktion på at se medarbejdere gå ned med stress er at sige, at de nok bare var for svage til jobbet.

Denne reaktion er forkert, da mennesker ikke er så forskellige, når det kommer til, hvad der udløser stress hos dem. Ofte er de første til at gå ned blot kanariefugle i kulminen, der viser, at noget er galt.

Lad eksterne erhvervspsykologer se på arbejdsmiljøet

Er du begyndt at tage det psykiske arbejdsmiljø alvorligt – måske i kølvandet på, at du for nyligt har mistet ansatte til stress, depression eller angst – så var det klogt at hive fat i en erhvervspsykolog  København. For når du som leder eller HR er vant til at have din daglige gang i firmaet, så tænker du måske ikke over, at noget ikke virker optimalt. Her er det rart at få eksterne øjne på arbejdsmiljøet.

Få indsigt i stressforebyggelse og stresssymptomer

Fx kan du hos en erhvervspsykolog få rådgivning inden for stressforebyggelse, så du lærer at tilpasse arbejdsbyrder eller ændre i arbejdsgange på en måde, hvor der bliver færre stressfaktorer. I øvrigt kan du hos en erhvervspsykolog få indsigt i symptomer på stress, du kan holde øje med hos ansatte. Tyder en ansat på at være ramt af stress, kan du evt. sætte den ansatte i kontakt med en psykolog.

Tag psykisk arbejdsmiljø alvorligt

Farligt er det at være ligeglad med det psykiske arbejdsmiljø, for brænder folk ud på grund af psykisk overlast, er de lige så lidt arbejdsduelige som folk, hvis kroppe fysisk ikke længere kan klare arbejde.

Så hent hjælp til forbedring af det psykiske arbejdsmiljø hos en erhvervspsykolog.

Brochurer

65.000 tilsyn mod social dumping

65.000 tilsyn mod social dumping

Alene sidste år gennemførte Arbejdstilsynet 7.900 tilsyn på danske og udenlandske virksomheder, og det resulterede i 4.300 reaktioner

Aarsleff er endelig ude af Rusland

Aarsleff er endelig ude af Rusland

Efter en knap et år lang proces har Aarsleff nu opnået alle de påkrævede godkendelser i både Danmark og Rusland, og salget af Aarsleffs russiske forretninger er nu gennemført

Ford har misforstået det danske marked

Ford har misforstået det danske marked

Hos Ford vil man gerne sælge sin Ranger Raptor som en fritidsbil, men det kommer ikke til at ske i Danmark, hvor den primært vil blive solgt som arbejdsbil og også kun kan købes på gule plader

Med på en kigger

Med på en kigger

I Frederiksberg Kommune har kommunalbestyrelsen besluttet, at alle byggehegn, der sættes op i forbindelse med Frederiksberg Kommunes bygge- og anlægsprojekter, forsynes med kighuller i forskellige højder