UgensErhverv.dk

Robuste kraner, der virker, når de skal

ANNONCE: Tænk, hvis vi skulle bygge alt med hænderne. Hvis kraner, gravkøer og andre byggemaskiner ikke var opfundet, ville vejarbejde, bygningsarbejde, materialesortering og vedligeholdelse være det rene mareridt.

11-10-2022

Gud ske lov, har vi mennesker opfundet metoder til, at vi nu kan skabe de mest fantastiske bygninger, infrastruktur, hjem og offentlige steder på rekordtid. Dette lader sig gøre med en blanding af kompetente mennesker og effektive maskiner. Det er altså vigtigt, at alle tingene spiller sammen, når man skal have nye projekter igang og skabe gode arbejdsvilkår for dem, som er med.

Sikre kraner gør arbejdet nemmere

Når man skal finde de bedste kraner til sit team, er der mange ting at holde øje med. Man skal holde styr på budgettet, men man skal også finde den kran, der kan løfte, det der skal løftes, og som overholder lovens regler i forhold til eftersyn, funktionsdygtighed og brug. Man skal finde den kran, der passer til det, man skal have lavet. Er det affalds- og materialehåndtering, industri, havne, maskinstationer eller byggepladser, kan forskellige typer af kraner bidrage med forskellige ting. Arbejdstilsynet kræver, at alle kraner, skal til et eftersyn hvert 12. måned, og at det bliver udført af en sagkyndig person. Derfor, kan det være smart at kigge efter et samarbejde med en kranudbyder, der tilbyder kvalitetssikrende kranservice, stabilitet og troværdighed, når I får brug for det.

Gode maskiner er fundamentet for en god bygning

I Danmark leveres høj kvalitet på vores bygningsservices. Det gør vi, fordi vi overholder reglerne for arbejdssikkerhed og kontrol af maskiner og har mange kompetente ingeniører og håndværkere. Og fordi vi har mange virksomheder, der udbyder kraner, løftetilbehør og gondolsystemer af høj kvalitet. Den gode kvalitet, gør byggepladsen til et bedre sted at være. Dette skaber bedre arbejdsforhold og tiltrækker kompetente, passionerede arbejdere, der går op i kvaliteten på det, de laver.

 

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 15/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 15/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Storstrømsentreprenør dømt for lønsvindel i stor skala

Storstrømsentreprenør dømt for lønsvindel i stor skala

Skandale efter skandale på byggeriet af den nye Storstrømsbro har ikke fået politikerne til at skride ind med de nødvendige sanktioner

Rotter klarer sig fint i defekte kloakstikledninger

Rotter klarer sig fint i defekte kloakstikledninger

Der er cirka fire millioner stikledninger. ERFA-gruppe foreslår obligatorisk tv-inspektion af kloakken ved hussalg

Små virksomheder kan få støtte til diagnose-elever

Små virksomheder kan få støtte til diagnose-elever

Den manglende autoritet og disciplin i folkeskolen forplanter sig nu til virksomhederne, der overtager de unges videre uddannelse