UgensErhverv.dk

Skær ned på energiforbruget og få en varmepumpe

ANNONCE: Var det på tide at begynde at se på, hvordan du skærer ned på dit forbrug af varme fra sort energi, altså fossile brændstoffer?

11-05-2022

Måske har du et oliefyr, som godt nok leverer den varme, du nu skal bruge, men som du gerne vil være mindre afhængig af. Her er en løsning, at du leder efter varmepumper, som kan hente varme fra luften uden for matriklen og så sende det i omløb i hjem eller virksomhed.

Hvad med en varmepumpe luft til luft?

Leder du efter varmepumper, kan du fx finde den i form af en varmepumpe luft til luft. Denne type varmepumpe egner sig fint til små huse som supplement til den varmeløsning, der allerede er der. Rent praktisk virker en luft-til-luft-varmepumpe ved, at et kølemiddel fordamper, når at det optager varme fra den udendørs luft. Når en kondensator har afsat kølemidlets varme, kondenserer det igen.

Indstil din varmepumpe for at nå en ønsket temperatur

Visse luft-til-luft-varmepumper kan du indstille med en fjernbetjening, så du kan vælge, hvor meget varme du ønsker. I princippet kan du bruge sådan en varmepumpe året rundt, men når at det bliver koldere udenfor, stiger behovet for varme fra andre varmeløsninger selvfølgelig. Du skal derfor ikke se en varmepumpe som en erstatning for den varmeløsning, du har nu. Men de giver lige lidt varme.

Kan en varmepumpe svare sig? Det kan du regne ud

Er du i tvivl om, hvorvidt en varmepumpe er det rette for dig? Lidt som med solpaneler er det muligt at udregne, hvornår at din varmepumpe sådan cirka har fået tjent sig selv ind igen. Agter du at blive boende/drive virksomhed på den nuværende adresse i flere årtier, er du nærmest sikker på at erfare besparelsen, som en varmepumpe ender med at give. Så hør om dine muligheder inden for pumper.

Brochurer

Et effektivt sprøjt

Et effektivt sprøjt

Fiberbinder binder asbestfibre til de overflader, væsken sprøjtes på. Det nye produkt skal gøre det mere sikkert at arbejde i tagrum, når der er blevet fjernet tagplader med asbest

Nyt træningscenter skal dygtiggøre fremtidens sanitetsarbejdere

Nyt træningscenter skal dygtiggøre fremtidens sanitetsarbejdere

Grohe opretter et moderne træningscenter, der skal opkvalificere branchen og inspirere flere unge til at vælge en karriere i VVS-faget

El-installationer på markedspladser, festivaler og byfester er for dårlige

El-installationer på markedspladser, festivaler og byfester er for dårlige

Sikkerhedsstyrelsen har lavet nogle beregninger og sår'n og sår'n og sår'n, og det er ikke noget, der bare lige kan løses ved at jawe en skruetrækker i eller ved at rende en tur i Randers Teknisk

Uge 21: Ugens konkurser i byggeriet (1)

Uge 21: Ugens konkurser i byggeriet (1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen den seneste uge