Den gode forretningsplan er en vigtig vejviser. Ny bog fortæller hvordan man får lavet en god plan
08-12-2008
Forretningsplanen er et uundværligt værktøj på mange niveauer: Entreprenøren, der skal skaffe kapital til at starte en virksomhed, virksomhedsejeren, der skal låne for at ekspandere, mellemlederen, der skal have godkendt et nyt forretningsområde.
Den gode forretningsplan er en slags vejviser og tjekliste, der dels hjælper til bl.a. at få økonomisk opbakning om aktiviteten, dels en liste med milepæle og mulige forhindringer, der kan navigeres efter under arbejdet med aktiviteten. Den gode forretningsplan er et værktøj til at analysere projektet og processen.
Det kan man læse om i en ny bog ”Forretningsplanen”, som udkommer på torsdag på Børsens Forlag. I bogen gives der forslag til informationsindsamling, ligesom den tilbyder værdifulde tips til udformning og argumentation samt spørgsmål, man skal stille til sit eget projekt.
”fortsættes…”Bogen er skrevet af Linda A. Cyrr, partner i Tapestry Networks, der er et netværk for de ledere, som sætter dagsordenen for økonomisk, social og organisatorisk forandring.
Hun har som assisterende professor ved MIT Sloan School of Management og ved Harvard Business School tilrettelagt kurser i ledelse og entreprenørskab for såvel MBA-studerende og ledere.
tøtte
Læs det nyeste om vinduer. Udgives i samarbejde med VinduesIndustrien
Arbejdsbelysning til professionelle håndværkere
Læs september 2023 udgaven her
Markedsledende i afvandingsteknik
Læs november 2023 udgaven her
Fremover skal der meget mere til for at opnå en DGNB-certificering – også mere end de nye CO2-krav i bygningsreglementet. Antallet af kriterier, som en bygning måles på i DGNB, reduceres fra 36 til 14
BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger
Arbejdsgiverne svigter totalt løfter om lærepladser. 3F foreslår højere bøder til arbejdsgivere, der ikke opretter lærepladser. Pengene skal udbetales til arbejdsgivere, der opretter flere lærepladser, end de som minimum skal
Nrep og JCN Bolig går sammen om et Nordic Living-udviklingsprojekt i August Schade-kvarteret. Projektet består af 332 ungdomsboliger, som skal opføres langs Amagerfælledvej tæt på centrum i København