UgensErhverv.dk

Overvejer du at gå i gang med en stor renovering af dit hus?

ANNONCE: Det kan være, at du har købt et nyt hus, og du har valgt, at der skal kæmpe renovering til, før du flytter ind. Måske er du nu gået i gang med planlægningen af det hele, så du kan være sikker på, at det hele kan blive færdig til tide.

26-11-2021

I er nok alle sammen spændte, og sommetider ville man ønske, at man bare kunne spole tiden frem til, at huset står klar.

Dog er det også en sjov proces, hvor I kan få lov til at designe huset lige som I vil, og derfor er det også en tid, som I kommer til at sætte pris på. Vi giver i denne artikel et par gode råd til, hvordan du kommer igennem projektet på en god måde.

Få malet alle væggene

Det kan være, at du ved, at du vil hyre malere til at male huset, fordi du gerne vil have, at det bliver gjort professionelt. Du er måske også ret sikker på, at du på ingen måde vil kunne gøre det godt nok. Når du alligevel bruger mange penge på at renovere huset, så synes du måske ikke, at det gør så meget også at betale for nogle malere.

Maler pris kan du hurtigt få svar på ved at kontakte det malefirma, som du gerne vil hyre til opgaven. Det kommer naturligvis an på, hvor meget der skal males og hvor omfattende det er. Men det er altid en god idé at vide, hvor meget det kommer til at koste, fordi du herved kan beregne det i dit budget for hele huset.

Gør det, mens du har tid

Det er en god idé at lægge renoveringen i en periode, hvor du også selv har meget tid. Projektet kan naturligvis tage meget lang tid, så det kan være svært at være helt fri i den periode, men det er ellers godt f.eks. at gøre det i sommerferien.

Det kan dog godt være, at du alligevel ikke har tænkt dig at være så meget til stede under renoveringen, fordi det er andre, der skal ordne det. Men måske er det alligevel en god idé at deltage lidt selv, fordi det kan også give en større tryghed.

Hjælp af venner og familie

Hvis du nu vælger, at du også skal deltage og hjælpe til med at gøre projektet færdig, så kan det være en god idé at spørge familie og venner, om nogle kan give en hånd med. Det kan være, at der er nogen, der ikke kan, men så kan de måske i stedet hjælpe med noget værktøj eller andet. Det kan også være, at nogle kommer over med noget aftensmad nogle af de lange aftener, og mange plejer som regel gerne hjælpe på en måde. Alle ved, hvor hårdt sådan et projekt kan være, og det kan især være meget udmattende, fordi man arbejder hårdt i så mange timer i træk, og det varer ofte lang tid.

 

Brochurer

 • Ejot Danmark

  Ejot Danmark

  Professionelle befæstigelse og fastgørelsesprodukter

 • VinduesIndustrien

  VinduesIndustrien

  Quickguide – Vinduer – VinduesIndustriens oversigt over love og regler med bety

 • OX-ON

  OX-ON

  Designed to protect

 • ASP produktudvikling

  ASP produktudvikling

  Alt i små kraner og vakuumløftere

 • P.Olesen A/S

  P.Olesen A/S

  Nedbrydning og miljøsanering

 • DUCO

  DUCO

  Markedsledende i afvandingsteknik

 • Scantruck

  Scantruck

  Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel, teleskoplæssere og kraner

 • BG Byggros

  BG Byggros

  Fugttekniske løsninger

 • Ajos

  Ajos

  Bæredygtige og midlertidige skoler, daginstitutioner, kontorer, beboelse mv.

 • BG Byggros

  BG Byggros

  Guide og inspiration til valg af grønne tage og taghaver

Uge 3: Konkurser i byggeriet (1)

Uge 3: Konkurser i byggeriet (1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen den seneste uge

Løver skyder millioner i sildebensparket

Løver skyder millioner i sildebensparket

Løvens Hule-investorerne Christian Arnstedt og Jacob Risgaard har netop sikret sig 30 procent af virksomheden Urban Hald, der har specialiseret sig i import af sildebensparketgulve, microcement og netpuds til facader

Kun Lynetteholm finansieres af overskudsjord

Kun Lynetteholm finansieres af overskudsjord

Udgifter til infrastruktur ikke indregnet i udgifterne til Lynetteholm

Dansk Industri: Tegnebogen vægter tungest blandt motiver for at energirenovere

Dansk Industri: Tegnebogen vægter tungest blandt motiver for at energirenovere

DI kritiserer skarpt afskaffelsen af Håndværkerfradraget med ’stråmandsargument’ om høj efterspørgsel efter håndværkere