UgensErhverv.dk

Sådan indretter du bedst muligt din næste butik

ANNONCE: Hvis du har planer om at åbne en butik, så er det helt essentielt, at du har fokus på indretning. Indretning af din butik er nemlig rigtig vigtigt for, hvor indbydende din butik ser ud for besøgende og forbipasserende.

22-11-2021

Det lyder nemt at indrette en flot butik, men det kræver faktisk en del.

Lav en plan for din indretning

Før du går i gang med at indrette din butik, er du nødt til at have en plan. Du er nødt til at have en idé om, hvilken stil og stemning du ønsker i din butik. Det er en fordel, hvis der er en sammenhæng mellem dine produkter og din butiks indretning. Det skaber et gennemført og professionelt udtryk.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer godt i gang med din indretning, så er det også en fordel at kontakte en indretningsarkitekt, der er fuld af gode idéer.

Få speciallavede inventarer til din butik

Hvis du står og har brug for nogle inventarer eller møbler i nogle helt særlige mål, så er det nogle gange svært at finde det. Men ikke desto mindre ser din butik mere gennemført ud, når der er styr på diverse detaljer. Derfor er det f.eks. en mulighed at vælge nogle speciallavede inventarer, så du er sikker på, at du får nogle inventarer og møbler, der har helt nøjagtige mål.

Hos f.eks. Kisuki nær København og Rødovre finder du laserskæring af inventarer til virksomheder.

Tænk over dit valg af belysning

Det er essentielt i enhver butik, at der er en passende belysning. Det handler nemlig om først og fremmest at vise dine produkter rigtigt frem i et godt lys. Men det handler også om at skabe en særlig stemning og atmosfære, der er rar for både dig, dine ansatte og dine kunder.

 

 

Brochurer

Uge 48: Konkurser i byggeriet (1)

Uge 48: Konkurser i byggeriet (1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen den seneste uge

Tyskerne graver nu til Femerntunnel

Tyskerne graver nu til Femerntunnel

Det første spadestik på tysk side blev taget i overværelse af transportminister Benny Engelbrecht

1,4 kilometer Nordhavnstunnel sendes i udbud

1,4 kilometer Nordhavnstunnel sendes i udbud

Den længe ventede tunnel, der forbinder Østerbro og Nordhavn under havnebassinet i Svanemøllehavnen, udbydes nu af Vejdirektoratet.

Lukker produktionen i Danmark

Lukker produktionen i Danmark

Papirisoleringsproducenten Nviro CBI Papiruld lukker produktionen i Danmark for nu, men udelukker ikke en retur i fremtiden. Firmaets to danske kontorer forbliver åbne