UgensErhverv.dk

Få indretningen til at fremme produktiviteten

ANNONCE: Langt de fleste kender efterhånden en, der arbejder på et kontor, eller måske gør man det selv. Kontorarbejde er nemlig blevet mere populært, i kraft af at der også opstår flere og flere arbejdspladser.

01-11-2021

I sig selv er det en fantastisk ting, og der udspringer rigtig mange dygtige medarbejdere af kontorarbejde. Der er dog bare én ting, der oftest bliver overset på kontoret, og det er indretningen.

Indretningen på kontorer og i andre erhverv for den sags skyld er faktisk langt vigtigere, end man tror. De fleste kan nikke genkendende til, at det er rart at være et sted, der er flot, velorganiseret og nydeligt, og dette hjælper et godt indrettet erhvervslokale eller kontor altså med.

Hovedentreprise og totalentreprise er selvfølgelig også vigtige faktorer, for ikke at nævne så meget andet også, men det er vigtigt, at vi har fokus på alle de ting, der eventuelt kan gøre en forskel. Hvor indretning desværre tit bliver overset.

Rigtig gode og nemme måder at få gjort lidt ekstra ud af indretningen på, er blandt andet ved lydisolerede glasvægge. Glasvægge er blevet mere populære at benytte i erhverv, og det er med god grund. For det første har glasvæggene faktisk en vis sikkerhed, da du både kan få alt lige fra brandsikre glasvægge til lydisolerede lofter. Glasvæggene gør det også muligt at lukke meget mere lys ind, hvilket er bevist fremmer produktiviteten.

Krav til dit kontor

Arbejdstilsynet har selvfølgelig nogle helt basale krav til dit kontor, men udover disse meget enkle krav kan man gøre rigtig meget andet. På egen hånd eller endda ved hjælp af indretningsentreprenører kan man få gjort noget helt fantastisk ved sit kontor.

Glasvægge til store rum, så man kan lave mødelokaler efter behov, eller gøre lokalerne store og åbne. Glasvægge mellem kontorer, så man altid lige kan vinke til sin kollega. Der er rigtig mange spændende og sjove muligheder, hvor det kun er ens fantasi, der i princippet sætter grænserne.

Det er en rigtig god ide at gøre noget ekstra ud af kontoret, også udover det Arbejdstilsynet kræver. Det kan måske virke som spild for nogle, men på den lange bane kan det for alvor betale sig.

Kom godt i gang!

Nu handler det bare om at komme i gang, og der er selvfølgelig rigtig mange forskellige måder at komme i gang på. Det første og noget af det vigtigste ved indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri er, at man får de rette varer og den rette kvalitet. Her er vi i Danmark så heldige at have virksomheder såsom DEKO tæt på os. DEKO er én af Skandinaviens førende producenter af glasvægge og én af Danmarks største snedker- og tømrervirksomheder med speciale i indretning af erhvervs-, institutions- og kontorbyggerier.

Derfor er de selvsagt et rigtig godt bud, når det kommer til, hvem der skal levere jeres nye glasvægge, eller noget helt andet for den sags skyld. Ligesom så meget andet her kan det ikke betale sig at gå ned på kvaliteten, og det gør man bestemt ikke ved at vælge DEKO.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Henrik Mielke stopper i MT Højgaard

Bestyrelsen i MT Højgaard Holding har med virkning fra i dag ansat Steffen Baungaard som ny administrerende direktør og koncernchef

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Danmark tvinges til at gennemføre EU-mindsteløn

Trods verserende retssag ved EU-Domstolen, SKAL Danmark indføre mindstelønsdirektivet, inden der er faldet dom i sagen

Byggearbejdere  i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Byggearbejdere i Nyborg udsættes for kræftfremkaldende afgasninger

Arbejdstilsynet ved ifølge folketingsmedlem fra Enhedslisten, at byggearbejderne går i en potentiel kræftbombe. Men der gribes ikke tilstrækkeligt ind

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Urimeligt at EU-retssag ikke har opsættende virkning

Det tidligere medlem af EU-Parlamentet, Søren Søndergaard fra Enhedslisten, er ikke overrasket over, at Danmark - trods retssag ved EU-Domstolen - tvinges til at gennemføre Mindstelønsdirektivet