UgensErhverv.dk

Få indretningen til at fremme produktiviteten

ANNONCE: Langt de fleste kender efterhånden en, der arbejder på et kontor, eller måske gør man det selv. Kontorarbejde er nemlig blevet mere populært, i kraft af at der også opstår flere og flere arbejdspladser.

01-11-2021

I sig selv er det en fantastisk ting, og der udspringer rigtig mange dygtige medarbejdere af kontorarbejde. Der er dog bare én ting, der oftest bliver overset på kontoret, og det er indretningen.

Indretningen på kontorer og i andre erhverv for den sags skyld er faktisk langt vigtigere, end man tror. De fleste kan nikke genkendende til, at det er rart at være et sted, der er flot, velorganiseret og nydeligt, og dette hjælper et godt indrettet erhvervslokale eller kontor altså med.

Hovedentreprise og totalentreprise er selvfølgelig også vigtige faktorer, for ikke at nævne så meget andet også, men det er vigtigt, at vi har fokus på alle de ting, der eventuelt kan gøre en forskel. Hvor indretning desværre tit bliver overset.

Rigtig gode og nemme måder at få gjort lidt ekstra ud af indretningen på, er blandt andet ved lydisolerede glasvægge. Glasvægge er blevet mere populære at benytte i erhverv, og det er med god grund. For det første har glasvæggene faktisk en vis sikkerhed, da du både kan få alt lige fra brandsikre glasvægge til lydisolerede lofter. Glasvæggene gør det også muligt at lukke meget mere lys ind, hvilket er bevist fremmer produktiviteten.

Krav til dit kontor

Arbejdstilsynet har selvfølgelig nogle helt basale krav til dit kontor, men udover disse meget enkle krav kan man gøre rigtig meget andet. På egen hånd eller endda ved hjælp af indretningsentreprenører kan man få gjort noget helt fantastisk ved sit kontor.

Glasvægge til store rum, så man kan lave mødelokaler efter behov, eller gøre lokalerne store og åbne. Glasvægge mellem kontorer, så man altid lige kan vinke til sin kollega. Der er rigtig mange spændende og sjove muligheder, hvor det kun er ens fantasi, der i princippet sætter grænserne.

Det er en rigtig god ide at gøre noget ekstra ud af kontoret, også udover det Arbejdstilsynet kræver. Det kan måske virke som spild for nogle, men på den lange bane kan det for alvor betale sig.

Kom godt i gang!

Nu handler det bare om at komme i gang, og der er selvfølgelig rigtig mange forskellige måder at komme i gang på. Det første og noget af det vigtigste ved indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri er, at man får de rette varer og den rette kvalitet. Her er vi i Danmark så heldige at have virksomheder såsom DEKO tæt på os. DEKO er én af Skandinaviens førende producenter af glasvægge og én af Danmarks største snedker- og tømrervirksomheder med speciale i indretning af erhvervs-, institutions- og kontorbyggerier.

Derfor er de selvsagt et rigtig godt bud, når det kommer til, hvem der skal levere jeres nye glasvægge, eller noget helt andet for den sags skyld. Ligesom så meget andet her kan det ikke betale sig at gå ned på kvaliteten, og det gør man bestemt ikke ved at vælge DEKO.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Kommentar: Beskidt valgkamp venter forude

Kommentar: Beskidt valgkamp venter forude

De politiske partier og deres kandidater har allerede i månedsvis været i valgkamp. Og onsdag skete det så, at statsminister Mette Frederiksen affyrede det endelige startskud, til næsten fire ugers i folketingsvalgets tegn.

Ring 5 korridor synger på sidste vers

Ring 5 korridor synger på sidste vers

Stort flertal i Folketinget er parate til at sløjfe transportkorridor fra Helsingør til Køge

Konkurser i byggeriet (Uge 40/2022 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 40/2022 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Dansk Håndværk: Lav blød indkøringsperiode for klimadokumentation

Dansk Håndværk: Lav blød indkøringsperiode for klimadokumentation

For nybyggerier under 1000 m2 stilles der fra 2023 ikke konkrete mål om dokumentation af byggematerialers klimapåvirkning. Alligevel skal der udarbejdes en rapport, selvom der ikke er opsat klare kriterier og vejledning om, hvordan det skal gøres