UgensErhverv.dk
Nedtællingen begyndt til TIMI 2004

Nedtællingen begyndt til TIMI 2004

Nordens vigtigste træindustrimesse: TIMI 2004, kører fra 28. september til 2. oktober i Fredericia Messecenter.

20-09-2004

Om kort tid begynder udstillere fra flere lande at bygge deres stande op til Nordens vigtigste træindustrimesse: TIMI 2004, som kører fra 28. september til 2. oktober i Fredericia Messecenter.

Siden premieren i 1966 har TIMI-messen i Fredericia slået sit navn fast som Nordens klart største og vigtigste træindustrimesse. TIMI er således en af de få messer, som er godkendt af den europæiske brancheorganisation Eumabois.

Som bekendt har dele af møbel- og træindustrien herhjemme haft det svært de seneste år. Men TIMI 2004 er manifestationen af, at branchen så sandelig er andet end virksomheder, der flager ud eller går ned med flaget. På TIMI hejses flaget … for en branche, der er spillevende og traditionsrig.

Med den nødvendige tilpasning er der naturligvis fortsat rum for en stærk møbel- og træindustri i Danmark.

Denne tilpasningsproces kan helt oplagt tage afsæt i TIMI 2004. Messen byder på en lang række produkter, maskiner og ydelser, der kan kickstarte en mere rationel og konkurrencedygtig produktion, fortæller Jan Friche, direktør i Fredericia Messecenter.

Investeringsklimaet er gunstigt, og samtidig er eksempelvis avancerede bearbejdningscentre kommet ned i et prisleje, hvor også mindre snedkerier, inventarvirksomheder etc. kan være med.
Messen tilbyder inspiration eller bedre løsninger for besøgende, hvad enten de kigger efter automation, værktøj, emballage, transport/lagersystemer, halvfabrikata eller andet. Fagmessen er et enestående forum, hvor fagfolk på kort tid kan få overblik over branchens og markedets formåen.


Det er dét perspektiv, som for to år siden trak flere end 10.000 fagfolk fra 30 lande til messe. 97 procent af dem havde et »tilfredsstillende«, »godt« eller »særdeles godt« besøg. På udstillersiden havde 82 procent et »tilfredsstillende«, »godt« eller »særdeles godt« resultat af messen – og 44 procent af udstillerne fik nye, direkte ordrer på TIMI 2002.

Vi glæder os meget til fem travle messedage, hvor fagfolk sætter hinanden stævne midt i Danmark, konstaterer Jan Friche.

Brochurer

Det offentlige bør betale for øget bureaukrati

Det offentlige bør betale for øget bureaukrati

Dansk Håndværk peger på, at mængden af forskellige økonomiske ordninger med deraf følgende bureaukrati vokser uhæmmet

Fejlskøn polstrede dansk økonomi til coronakrisen

Fejlskøn polstrede dansk økonomi til coronakrisen

Dansk Byggeri efterlyser en snarlig politisk afklaring om en langsigtet investeringsplan for infrastruktur

Rapport om PVC med forudfattede politiske meninger

Rapport om PVC med forudfattede politiske meninger

PVC Informationsrådet retter i et brev til Folketinget en skarp kritik af Miljøstyrelsens rapport ’Vurdering af potentialet for substitution af PVC indenfor specifikke produktområder’

Ny platform skal inspirere danske boligejere til at energirenovere

Ny platform skal inspirere danske boligejere til at energirenovere

Et partnerskab mellem 3byggetilbud.dk og Danske Bank skal gøre det lettere for husejeren at gennemskue gevinsterne ved at energirenovere netop deres bolig