UgensErhverv.dk
Nedtællingen begyndt til TIMI 2004

Nedtællingen begyndt til TIMI 2004

Nordens vigtigste træindustrimesse: TIMI 2004, kører fra 28. september til 2. oktober i Fredericia Messecenter.

20-09-2004

Om kort tid begynder udstillere fra flere lande at bygge deres stande op til Nordens vigtigste træindustrimesse: TIMI 2004, som kører fra 28. september til 2. oktober i Fredericia Messecenter.

Siden premieren i 1966 har TIMI-messen i Fredericia slået sit navn fast som Nordens klart største og vigtigste træindustrimesse. TIMI er således en af de få messer, som er godkendt af den europæiske brancheorganisation Eumabois.

Som bekendt har dele af møbel- og træindustrien herhjemme haft det svært de seneste år. Men TIMI 2004 er manifestationen af, at branchen så sandelig er andet end virksomheder, der flager ud eller går ned med flaget. På TIMI hejses flaget … for en branche, der er spillevende og traditionsrig.

Med den nødvendige tilpasning er der naturligvis fortsat rum for en stærk møbel- og træindustri i Danmark.

Denne tilpasningsproces kan helt oplagt tage afsæt i TIMI 2004. Messen byder på en lang række produkter, maskiner og ydelser, der kan kickstarte en mere rationel og konkurrencedygtig produktion, fortæller Jan Friche, direktør i Fredericia Messecenter.

Investeringsklimaet er gunstigt, og samtidig er eksempelvis avancerede bearbejdningscentre kommet ned i et prisleje, hvor også mindre snedkerier, inventarvirksomheder etc. kan være med.
Messen tilbyder inspiration eller bedre løsninger for besøgende, hvad enten de kigger efter automation, værktøj, emballage, transport/lagersystemer, halvfabrikata eller andet. Fagmessen er et enestående forum, hvor fagfolk på kort tid kan få overblik over branchens og markedets formåen.


Det er dét perspektiv, som for to år siden trak flere end 10.000 fagfolk fra 30 lande til messe. 97 procent af dem havde et »tilfredsstillende«, »godt« eller »særdeles godt« besøg. På udstillersiden havde 82 procent et »tilfredsstillende«, »godt« eller »særdeles godt« resultat af messen – og 44 procent af udstillerne fik nye, direkte ordrer på TIMI 2002.

Vi glæder os meget til fem travle messedage, hvor fagfolk sætter hinanden stævne midt i Danmark, konstaterer Jan Friche.

Brochurer

 • OSCON

  OSCON

  Specialist i sports- og trægulve

 • Panelbyg

  Panelbyg

  Recticel isolering  til hele byggeriet  –  Lampda værdi ned til  0,021 W/mK

 • fermacell

  fermacell

  Højkvalitets byggematerialer

 • Lyngsøe

  Lyngsøe

  Alt i overdækning. Dansk design.

 • P.Olesen

  P.Olesen

  Nedbrydning og miljøsanering

 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger

 • ASP produktudvikling

  ASP produktudvikling

  Alt i små kraner og vakuumløftere

 • Lind & Risør

  Lind & Risør

  Fra Typehus til Drømme Villa

 • Swedoor

  Swedoor

  Advance-Line - Indvendige- og udvendige døre i spændende designs

 • Plastmo

  Plastmo

  Din vejledning til tagrender - 15 % større vandkapacitet. Op til 25 års garanti.

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Det er så længe siden, at de færreste i byggeriet kan huske det, at Danmark har haft en boligminister og byggeriet dermed ’sin egen minister’

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Ifølge Dansk Erhvervs cheføkonom Tore Stramer viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik, at byggebeskæftigelsen steg med beskedne 700 personer i tredje kvartal 2019.

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

Rådgivende ingeniørvirksomheder oplever en opbremsning i væksten. Dog forventes fortsat en positiv samlet udvikling i Østdanmark, mens Vestdanmark balancerer mellem vækst og tilbagegang

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

I løbet af det sidste århundrede har San Franciscos havnekvarter Mission Bay hovedsageligt været defineret af tung industri. Nu skal et nyt byggeprojekt aktivere det urbane liv i området