UgensErhverv.dk

Gadget guide: De bedste nye gadgets

ANNONCE: Rigtig mange af os, især mænd, elsker gadgets. Der findes så mange fede ting på markedet som man slet ikke vidste man havde brug for, før man hører om det.

16-09-2021

I en tid hvor teknologien bare bliver ved med at ræse derudaf, så kommer der også hele tiden nye gadgets til. Det tog virkelig fart da de første Smartphones kom på markedet, og siden har det været svært at følge med. I denne korte artikel, kan du læse om nogle af de forskellige og nye gadgets på markedet, så hvis du er en gadget nørd, så er denne artikel til dig.

Smartphones og tablets

Siden den første Smartphone kom på markedet, er der sket rigtigt meget indenfor Smartphone verden. Hurtigt blev Smartphonen opskaleret til en tablet, som i princippet bare er en Smartphone i et større format, og herfra gik det endnu stærkere. I dag er vores telefoner og tablets på mange områder, mere kraftfulde end vores computere, og i dag er man hele tiden linket op til internettet. Det var der nok ikke mange der havde forestillet sig for blot 30 år siden, men nu står vi her, og det giver uanede muligheder.

Kameraer og droner

Verden indenfor foto- og video, tog et ordentligt skridt op, da HD blev introduceret, men det varede ikke længe før vi fik 4K, og dermed et endnu skarpere billede på vores fotografier og videofilm. I dag er teknologien inden for, især video, så god, at det næste kan hamle op med Hollywoods professionelle produktioner, og lige da man havde set det med, sendte DJI deres Mavic Pro drone på markedet, som gjorde at droner nu også blev tilgængelige for almindelige mennesker. Lad os bare sige, at hjemmevideoer er noget helt andet nu, end det var for 10 år siden.

Andre typer udstyr

Ud fra Smartphonen er der kommet en masse nye gadgets, som forskellige typer instrumenter som f.eks. labquest 3 dataloggeren, eller andre typer udstyr der kan hjælpe os i forskellige industrier. Gadgets er kommet for at blive, og det er sandsynligt at de bare bliver vildere og vildere, indtil vi en dag står et sted, hvor mennesket selv er blevet en gadget. Der er allerede nu, teorier og forsøg, der prøver at logge selve menneskehjernen på internettet, og dermed gør at vi i sandhed, altid er på. Dette er en skræmmende tanke for mange, men også en tanke der kan ende ud med at være det bedste der er sket for menneskeheden.

Brochurer

Kreativ markedsføring giver genlyd i hele landet

Kreativ markedsføring giver genlyd i hele landet

En god ide har aldrig haft så let ved at nå rundt som i de sociale mediers tidsalder, og det mærker de hos Malerfirmaet Kjærhus, der bliver genkendt i hele kongeriget for firmaets karakteristiske firmabiler

Uge 43: Konkurser i byggeriet (1)

Uge 43: Konkurser i byggeriet (1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen den seneste uge

55 milliarder kubikmeter naturgas årligt fra Rusland til Tyskland

55 milliarder kubikmeter naturgas årligt fra Rusland til Tyskland

Energistyrelsen har givet Nord Stream 2 AG tilladelse til at etablere naturgasrørledninger sydøst om Bornholm

Klausuler er et effektivt redskab for offentlige bygherrer

Klausuler er et effektivt redskab for offentlige bygherrer

Ny udbudslov vil stramme grebet om kontrol med overholdelse af klausuler