UgensErhverv.dk

Gadget guide: De bedste nye gadgets

ANNONCE: Rigtig mange af os, især mænd, elsker gadgets. Der findes så mange fede ting på markedet som man slet ikke vidste man havde brug for, før man hører om det.

16-09-2021

I en tid hvor teknologien bare bliver ved med at ræse derudaf, så kommer der også hele tiden nye gadgets til. Det tog virkelig fart da de første Smartphones kom på markedet, og siden har det været svært at følge med. I denne korte artikel, kan du læse om nogle af de forskellige og nye gadgets på markedet, så hvis du er en gadget nørd, så er denne artikel til dig.

Smartphones og tablets

Siden den første Smartphone kom på markedet, er der sket rigtigt meget indenfor Smartphone verden. Hurtigt blev Smartphonen opskaleret til en tablet, som i princippet bare er en Smartphone i et større format, og herfra gik det endnu stærkere. I dag er vores telefoner og tablets på mange områder, mere kraftfulde end vores computere, og i dag er man hele tiden linket op til internettet. Det var der nok ikke mange der havde forestillet sig for blot 30 år siden, men nu står vi her, og det giver uanede muligheder.

Kameraer og droner

Verden indenfor foto- og video, tog et ordentligt skridt op, da HD blev introduceret, men det varede ikke længe før vi fik 4K, og dermed et endnu skarpere billede på vores fotografier og videofilm. I dag er teknologien inden for, især video, så god, at det næste kan hamle op med Hollywoods professionelle produktioner, og lige da man havde set det med, sendte DJI deres Mavic Pro drone på markedet, som gjorde at droner nu også blev tilgængelige for almindelige mennesker. Lad os bare sige, at hjemmevideoer er noget helt andet nu, end det var for 10 år siden.

Andre typer udstyr

Ud fra Smartphonen er der kommet en masse nye gadgets, som forskellige typer instrumenter som f.eks. labquest 3 dataloggeren, eller andre typer udstyr der kan hjælpe os i forskellige industrier. Gadgets er kommet for at blive, og det er sandsynligt at de bare bliver vildere og vildere, indtil vi en dag står et sted, hvor mennesket selv er blevet en gadget. Der er allerede nu, teorier og forsøg, der prøver at logge selve menneskehjernen på internettet, og dermed gør at vi i sandhed, altid er på. Dette er en skræmmende tanke for mange, men også en tanke der kan ende ud med at være det bedste der er sket for menneskeheden.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Brug for forskning i byggeriets grønne omstilling

Brug for forskning i byggeriets grønne omstilling

Forskning i grøn omstilling i bygge- og anlægsbranchen er afgørende for bedre og mere effektiv udnyttelse af ressourcerne

Finansiering af Lynetteholm hænger ikke sammen

Finansiering af Lynetteholm hænger ikke sammen

Torsten Gejl fra Alternativet peger i forbindelse med et spørgsmål til transportminister Thomas Danisen på, at det seneste budget for anlæggelsen af Lynetteholm er på 3,4 milliarder, og det er en stor overskridelse af det oprindelige budget

83 procent af hospitalsbygningerne har brug for renoveringer

83 procent af hospitalsbygningerne har brug for renoveringer

Der bliver i løbet af de kommende ti år brug for at investere minimum 27 milliarder i at genoprette nedslidte hospitalsbygninger

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2023 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2023 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger