UgensErhverv.dk
Ny opklodsningssystem fra Harpun

Ny opklodsningssystem fra Harpun

Nu kan der klodses op fra 30mm til 290mm i samme system.

17-09-2004

Harpun A/S er kommet med en udvidelse af deres opklodsningssystem. Nu kan der klodses op fra 30mm til 290mm i samme system.

Udvidelsen består af en ny sort bundklods 30/65 og en ny sort topkile. Disse kombineret klodser op fra 30mm til 65mm. Næste step er den velkendte grønne bundklods 50/100 og den nye sorte topkile, denne kombination klodser op fra 50mm til 85 mm. Derefter kommer kombinationen grøn bundklods 50/100 og den grønne topkile, der Klodser op fra 50mm til 100mm.

Skal der klodses højere op end 100mm bruges Harpun bundklik, der findes i 2 varianter 19mm og 38mm, disse klikkes på bunden af klodsen og hæver med henholdsvis 19 og 38mm uden efterfølgende sømning.

Kendte fordele ved Harpun´s opklodsningssystem er: Kantsikringen giver ingen sideværts udskridning. Den ubrudte tandflade giver sikkerhed for korrekt sømning, og derfor er kun et lodret stiksøm nok. Bundklodserne har store udsparinger, der sikrer en nem placering selv på ujævne underlag. Bundfladen måler 100x100mm, den vælter ikke, og den er fremstillet i kvalitets polyethylen med additiver der sikrer mod for tidlig ælde. Lyddæmpende målinger helt ned til 45dB målt i råhus.

Harpun´s nye modeller i opklodsningsystem giver flere fordele: Der findes ikke ”blinde” opklodsningshøjder, som ligger mellem den ene eller anden kombination, der er altid mindst 15mm overlap så topkilen ikke hænger på kanten enten i bund eller top. Der er altid en kombination, der passer til opgaven, så strøen ikke hænger på kanten af opklodsningen. Alle topkiler og bundklodser passer sammen, derfor vil det være nemt, når der skal bestilles til en ny opgave, fordi de gamle sjatter altid passer ind.

Harpun A/S har siden lanceringen af sort bundklods 40/60 i 1996 videreudviklet vores system i tæt samarbejde med førende gulvlæggere og har i dag et fuldt udbygget system, der klodser op fra 30 til 290 mm uden generende ”blinde” opklodsningshøjder. På den måde får gulvlæggeren hurtigere lagt et gulv, der overholder gældende krav.

Harpun A/S stopper ikke udviklingen her, men er ved at udvikle endnu en nyhed til at opnå endnu bedre lyddæmpning og flexibilitet til gulve, der har ekstreme lydkrav og sportsgulve, der stiller større krav til flexibiliteten. Disse nyheder forventes at være færdige forår 2005.

Brochurer

Det offentlige bør betale for øget bureaukrati

Det offentlige bør betale for øget bureaukrati

Dansk Håndværk peger på, at mængden af forskellige økonomiske ordninger med deraf følgende bureaukrati vokser uhæmmet

Fejlskøn polstrede dansk økonomi til coronakrisen

Fejlskøn polstrede dansk økonomi til coronakrisen

Dansk Byggeri efterlyser en snarlig politisk afklaring om en langsigtet investeringsplan for infrastruktur

Rapport om PVC med forudfattede politiske meninger

Rapport om PVC med forudfattede politiske meninger

PVC Informationsrådet retter i et brev til Folketinget en skarp kritik af Miljøstyrelsens rapport ’Vurdering af potentialet for substitution af PVC indenfor specifikke produktområder’

Oplev hvordan arkitekturen har formet København

Oplev hvordan arkitekturen har formet København

Fra den 30. maj lancerer Dansk Arkitektur Center (DAC) to spritnye guidede ture, der tager danskerne med ud under åben himmel for at opleve, hvordan arkitekturen har formet København