UgensErhverv.dk
Ny opklodsningssystem fra Harpun

Ny opklodsningssystem fra Harpun

Nu kan der klodses op fra 30mm til 290mm i samme system.

17-09-2004

Harpun A/S er kommet med en udvidelse af deres opklodsningssystem. Nu kan der klodses op fra 30mm til 290mm i samme system.

Udvidelsen består af en ny sort bundklods 30/65 og en ny sort topkile. Disse kombineret klodser op fra 30mm til 65mm. Næste step er den velkendte grønne bundklods 50/100 og den nye sorte topkile, denne kombination klodser op fra 50mm til 85 mm. Derefter kommer kombinationen grøn bundklods 50/100 og den grønne topkile, der Klodser op fra 50mm til 100mm.

Skal der klodses højere op end 100mm bruges Harpun bundklik, der findes i 2 varianter 19mm og 38mm, disse klikkes på bunden af klodsen og hæver med henholdsvis 19 og 38mm uden efterfølgende sømning.

Kendte fordele ved Harpun´s opklodsningssystem er: Kantsikringen giver ingen sideværts udskridning. Den ubrudte tandflade giver sikkerhed for korrekt sømning, og derfor er kun et lodret stiksøm nok. Bundklodserne har store udsparinger, der sikrer en nem placering selv på ujævne underlag. Bundfladen måler 100x100mm, den vælter ikke, og den er fremstillet i kvalitets polyethylen med additiver der sikrer mod for tidlig ælde. Lyddæmpende målinger helt ned til 45dB målt i råhus.

Harpun´s nye modeller i opklodsningsystem giver flere fordele: Der findes ikke ”blinde” opklodsningshøjder, som ligger mellem den ene eller anden kombination, der er altid mindst 15mm overlap så topkilen ikke hænger på kanten enten i bund eller top. Der er altid en kombination, der passer til opgaven, så strøen ikke hænger på kanten af opklodsningen. Alle topkiler og bundklodser passer sammen, derfor vil det være nemt, når der skal bestilles til en ny opgave, fordi de gamle sjatter altid passer ind.

Harpun A/S har siden lanceringen af sort bundklods 40/60 i 1996 videreudviklet vores system i tæt samarbejde med førende gulvlæggere og har i dag et fuldt udbygget system, der klodser op fra 30 til 290 mm uden generende ”blinde” opklodsningshøjder. På den måde får gulvlæggeren hurtigere lagt et gulv, der overholder gældende krav.

Harpun A/S stopper ikke udviklingen her, men er ved at udvikle endnu en nyhed til at opnå endnu bedre lyddæmpning og flexibilitet til gulve, der har ekstreme lydkrav og sportsgulve, der stiller større krav til flexibiliteten. Disse nyheder forventes at være færdige forår 2005.

Brochurer

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Det er så længe siden, at de færreste i byggeriet kan huske det, at Danmark har haft en boligminister og byggeriet dermed ’sin egen minister’

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Ifølge Dansk Erhvervs cheføkonom Tore Stramer viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik, at byggebeskæftigelsen steg med beskedne 700 personer i tredje kvartal 2019.

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

Rådgivende ingeniørvirksomheder oplever en opbremsning i væksten. Dog forventes fortsat en positiv samlet udvikling i Østdanmark, mens Vestdanmark balancerer mellem vækst og tilbagegang

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

I løbet af det sidste århundrede har San Franciscos havnekvarter Mission Bay hovedsageligt været defineret af tung industri. Nu skal et nyt byggeprojekt aktivere det urbane liv i området