UgensErhverv.dk

Byg dit eget shelter og overnat i det fri

ANNONCE: Er du også betaget af natur og vildmarkslivet i det hele taget? Så er du nok interesseret i at få dig et hav af gode oplevelser i naturen og at tilbringe så meget tid i den som overhovedet muligt.

07-05-2021

I så fald er der flere ting du kan gøre. Du kan blandt andet tage på vandrerture i skoven, eller du kan tage ud at kigge på fugle i dine lokale naturområder.

Du kan dog også få naturen endnu tættere på og opleve den i din egen have, lige når det passer dig med et shelter byg selv.

 

Et komplet samlesæt

Hvis du drømmer om overnatninger i det fri og at opleve naturen i din have på tæt hold, er et shelter nok sagen for dig.

Hvis du selv skulle ud at finde alle materialerne ville det dog blive en heftig omgang, og der ville gå lang tid, før dit shelter var klar til brug. Derfor er det heldigt, at det er muligt at få et komplet samlesæt, hvor du får alt, hvad du har brug for så du kan bygge dit shelter.

Shelteret er i lærketræ, hvilket er en træsort i høj kvalitet og med en lang levetid. Shelteret er nemt at sætte op, så selvom du måske ikke er den mest handy person i verden, vil det sagtens kunne lade sig gøre.

Tilkøb myggenet og bænk

Hvis du gerne vil have, at dit shelter bliver indbydende og godt at sove i, er det en god idé at sørge for, at der er et myggenet. På den måde vil du undgå at blive generet af myg, og du vil ikke vågne op med en masse kløende stik. For at være fri for myg fra start af kan du tilkøbe et myggenet til dit shelter, så du nemt kan undgå de irriterende kryb.

Du kan ligeledes tilkøbe en bænk til shelteret, så der er gode siddepladser til dig og dit eventuelle selskab.

Vælg den rette størrelse

Du kan vælge imellem to forskellige størrelser, når det kommer til byg-selv-shelters. Det ene har målene 210 x 255 cm, og det andet måler 210 x 370 cm. Det vil komme fuldstændigt an på dit behov og din plads i haven, hvilken størrelse der vil være den rette.

Hvis du synes, at det lyder spændende og som noget for dig med et shelter, kan du undersøge det nærmere med det samme.

Brochurer

Direktør for PFA Ejendomme, Michael Bruhn: Hold op med at slås og kom med ideerne

Direktør for PFA Ejendomme, Michael Bruhn: Hold op med at slås og kom med ideerne

Magasinet Byggeri: I serien ’Bag Facaden’ fortæller kolleger fra byggebranchen om de opgaver, der ligger på skrivebordet, om hvordan de bliver løst, og om det der driver arbejdet

Nye regler om montering og nedrivning af mineraluld

Nye regler om montering og nedrivning af mineraluld

På baggrund af nogle ’bemærkninger fra EU-Kommissionen’ har beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard orienteret Folketingets Beskæftigelsesudvalg om ’regulering af arbejde med montering og nedrivning af mineraluld’

Giv din lærling en særlig oplevelse

Giv din lærling en særlig oplevelse

Nu begynder arbejdet på Lærlingenes Hus for alvor. Håndværksmestre fra hele landet har fået tilbud om at sende de lærlinge, der er med på udfordringen, en uge afsted til Bornholm.

Ny kulturrig bydel skyder op i Aarhus

Ny kulturrig bydel skyder op i Aarhus

I denne uge påbegynder A. Enggaard opførelsen af Sydhavnskvarteret i Aarhus, der bliver et samlingspunkt for både kultur, erhverv samt iværksætteri i samspil med socialt udsatte