UgensErhverv.dk

Sådan kan Navision hjælpe din virksomhed

ANNONCE: Hvad enten man er et for nylig opstartet firma, eller om man har et par år på bagen, så kan det være relevant at tjekke Navision ud.

29-04-2021

Systemet kan være med til at ændre og hjælpe hele din virksomhed, så du får et bedre overblik.

Navision er et økonomistyringsprogram. Programmet kan hjælpe dig på stort set alle de funktionsområder, som din virksomhed måtte have. Det kunne være funktioner som salg, lager, indkøb, løn, HR, produktion og meget mere. Alle funktionerne bliver samlet under et program, hvilket gør det meget overskueligt og en enorm hjælp for din virksomhed.

Samlingspunkt for hele forretningssystemet

Lige meget om man kender til Navision, måske allerede er bruger af programmet, eller om det er et nyt fænomen, så er det relevant at undersøge de muligheder, som systemet åbner op for. Navision er oprindeligt et dansk system, men i dag hedder det også Business Central og udbydes af Microsoft.

Det smarte ved Navision er, at programmet er et samlingspunkt for din virksomhed. Der er ikke længere grund til at bruge en masse tid på at undersøge, hvordan andre forskellige programmer snakker sammen. Her ved man i forvejen, at det hele kan høre under samme, overskuelige program. Der er en database, som indeholder alt, hvad du skal bruge.

Løsning for alle typer erhverv

Navision er en løsning for alle virksomheder i alle brancher. Det er lige meget, hvor stor eller hvor lille din virksomhed er: det er stadig nemt og smart at bruge Navision.

Programmet samler al den interne organisering af virksomheden. Derfor er det også et program, som kan bruges af de fleste. Der er ikke nogen begrænsninger for, hvad programmet kan tilbyde. Samtidig er størrelsen på din virksomhed også underordnet for programmet. Det kan bruges af af alle.

Navision hører under kategorien ERP-program, også kendt som Enterprise Ressource Planning. Det, der er helt specielt ved præcis Navision, er, at den er langt mere international end de andre programmer på markedet.

Navision er i dag ejet af Microsoft, som i sig selv gør produktet meget verdensomspændende, men Navision er også et program lavet til alle. Andre programmer er måske udviklet til en bestemt type erhverv eller til et bestemt land. Ydermere kan programmerne også være lavet til et bestemt antal ansatte. Men her er Navision gennemsigtig og alsidig. Det er et program, som kan hjælpe alle med at få et overblik over deres funktionsområder.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Folketinget har ignoreret enorme støjproblemer ved motorvejene

Folketinget har ignoreret enorme støjproblemer ved motorvejene

Kampen om pengene i den kommende støjpulje i infrastrukturplanen er gået i gang, allerede inden partierne reelt er begyndt at forhandle om midlerne.

Rationel forklaring på høje stigninger i huspriserne

Rationel forklaring på høje stigninger i huspriserne

Priserne på parcelhuse er steget cirka 14 procent og ejerlejligheder cirka 17 procent det seneste år

Uge 19: Konkurser i byggeriet (1)

Uge 19: Konkurser i byggeriet (1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste dage

Venstre står stejlt på Hærvejsmotorvej i forlig om infrastruktur

Venstre står stejlt på Hærvejsmotorvej i forlig om infrastruktur

Venstre har præsenteret sit udspil til en infrastrukturplan, der skal indgå i forhandlingerne om de kommende mange års investeringer i den danske infrastruktur.